Andreea Tonciu divorteaza: „Este foarte dificil…”

Share

Andreea Tonciu a făcut declarații surprinzătoare despre relația ei, în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir. Ea a vorbit deschis despre neînțelegerile dintre ea și soțul ei și a adus în discuție problema divorțului.

Anca Dimancea, numerolog, a făcut și ea dezvăluiri despre relația dintre Andreea și soțul ei.

Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, ea a mărturisit anumite lucruri care pun în umbră relația dintre Andreea Tonciu și soțul ei: “Dacă Andreea se desparte, o va face numai la hotărârea ei. Va fi strict decizia ei. Sunt şanse mari să o facă, pentru că în anul 2018 pentru Tigru este foarte dificil când vine vorba de relaţii, mai ales pentru un Tigru de ’86 cum este Andreea. Sunt şanse mari să divorţeze”, a declarat numerologul.

Andreea a vorbit cu Teo Trandafir despre divorţ

Teo a avut-o invitată în emisiune pe Andreea Tonciu, iar bruneta a profitat de întrebările care i s-au pus pe baza relației ei, declarând că este profund dezamăgită de relația ei. Teo Trandafir a declarat că a simțit-o pe aceasta atât de dezamăgită de ceea ce trăiește, încât se aștepta mereu să audă de divorț.

„Avea lacrimi în ochi. N-am vrut să spun până acum, nu voiam să fii vulnerabilă, Andreea. Mă așteptam să aflu că divorțați în fiecare zi. Acum ești bine, acum ești fericită?”, a dezvăluit Teo Trandafir…

Andreea Tonciu a confirmat faptul că a avut anumite discuţii cu soţul ei, însă susţine că acesta a reuşit să o înţeleagă şi acum îi e alături:

Da, acum sunt fericită! Am stat de vorbă cu el și m-am impus. Până la urmă, el așa mă cunoscuse pe mine (n.r. la TV). Nu mă mai lăsa să fac ce făceam înainte și ce îmi plăcea să fac. Soțul e lângă mine. Face ce spun eu. Înainte nu făcea, dar din 2018 face ce spun eu. Am vrut să ne mutăm, deși îmi era foarte bine la mama, mă ajută mult. Dar am vrut să văd cum e să stăm doar noi. Ne-am mutat chiar vizavi de mama. Nu am făcut împrumut la bancă, aveam banii pentru casă. E o casă ok, decentă, cu trei camere. Domnișoara doarme cu mami în pat, nu îi place să stea singură într-o cameră. Nici pătuțul cumpărat pentru ea nu l-a folosit niciodată, e rămas la mama”, a declarat Andreea Tonciu pentru cancan.ro.

 

Sursa: bewoman.net


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news