HomeStiri Mondene Angelina Jolie este în prag de nuntă? Prietena ei a dezvăluit totul

Angelina Jolie este în prag de nuntă? Prietena ei a dezvăluit totul

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 990 views
Angelina Jolie este în prag de nuntă Prietena ei a dezvăluit totul2 in Stiri Mondene

După despărțirea de Brad Pitt, Angelina Jolie și-a refăcut complet viața și se pare că deja este pregătită și pentru pasul următor, o nouă căsătorie.

Chiar dacă Angelina Jolie nu a dat detalii cu privire la noua sa relație, prietena acesteia nu a avut nicio ezitare în a vorbi despre viața privată a vedetei. Aceasta dă informații cu privire la actualul partener de viață al Angelinei și despre nunta ce va avea loc într-un timp destul de scurt.

„Există în viața ei un milionar filantrop britanic cu care se vede de mai bine de un an. Relația lor s-a transformat în dragoste adevărată. Acum este pregătită să facă următorul pas. Ea a decis să se căsătorească de îndată ce se va usca cerneala de la divorțul de Brad. De fapt, Angie e atât de îndrăgostită, încât ea a fost cea care a luat această decizie”, a declarant prietena Angelinei Jolie.

După divorțul de Brad Pitt, Angelina Jolie a avut următoarea declarație din care reieșea că va dura puțin până își va reveni.

„Am fost foarte îngrijorată cu privire la mama mea, odată cu maturizarea mea. Nu îmi doresc ca și copiii mei să își facă griji în privința mea. Cred că este foarte important să plângi în duș și nu în fața lor. Trebuie să știe că totul va fi bine, chiar dacă nu ești sigur că așa va fi. Copiii au fost foarte curajoși. Foarte curajoși. Ne vindecăm cu toții de întâmplările care au dus la depunerea cererii de divorț. Nu se vindecă de divorț, se vindecă de lucruri care se petrec în viață. Ținem unul la celălalt și ținem la familia noastră și muncim amândoi pentru același scop. Mă simt femeie în adevăratul sens al cuvântului pentru că iau deciziile bune, pun familia mea pe primul loc și sunt responsabilă de viața și sănătatea mea. Cred că asta face o femeie completă”, a povestit Angelina Jolie după divorțul de Brad Pitt…

Angelina Jolie este în prag de nuntă Prietena ei a dezvăluit totul in Stiri Mondene

Analizând această declarație, ne dăm seama foarte ușor de faptul că Angelina Jolie este o femeie extrem de puternică și  capabilă de a face orice pentru familia și copiii săi. Chiar dacă un divorț presupune o mulțime de trăiri și emoții peste care este foarte greu să treci, se pare că Angelina Jolie a reușit, în sfârșit, să treacă peste toate dramele și să își reface viața alături de un om care în curând îi va deveni soț.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed