Are Angelina Jolie operații estetice? Vezi ce spune medicul Adina Alberts despre asta!

Share

Angelina Jolie este una dintre cele mai frumoase femei din lume și, din acest motiv, multe dintre femei și-ar dori să arate ca ea.

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 14: Actress and Special Envoy to the United Nations High Commissioner for Refugees Angelina Jolie visits The United Nations on September 14, 2017 in New York City. (Photo by Michael Loccisano/Getty Images)

Întrebarea pe care și-o adresează femeile referitor la Angelina Jolie este dacă aceasta are sau nu operații estetice. Medicul Adina Alberts a analizat-o în amănunt pe actriță, afirmând: „Sunt femei în România care umblă cu poza Angelinei în geantă, merg la estetician și-i cer să le facă anumite intervenții ca să arate exact ca ea. Dar… Angelina e naturală!”, a spuns medicul Adina Alberts.

Jmhhc2g9NTZlYjRlNDRhYzk5NTk0MjY3YzcyYTFhYzU4ZDZjMDY=.thumb

Mai mult, medicul consideră că nu este greu să îți dai seama că actrița nu are niciun fel de operație, mai ales dacă îi vezi pozele de când era mică, în care are exact aceleași trăsături, același zâmbet, aceleași buze…

„În mod cert face anumite proceduri de întreținere, ceea ce este absolut normal pentru o vedetă ca ea, dar nu, nu are operații!”, a mai spus Adina Alberts, care a punctat că există totuși un aspect pe care, dacă ar avea cum, l-ar modifica un pic la Angelina, și anume faptul că este prea slabă.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news