Home Stiri Anna Lesko va participa la „Ferma”. Va fi o concurentă de temut

Anna Lesko va participa la „Ferma”. Va fi o concurentă de temut

autor Buinoschi Andreea
256 vizualizari

Anna Lesko va fi concurentă în emisiunea ce urmează a fi difuzată pe PRO TV, Ferma – orășeni versus săteni. Aceasta va fi nevoită să se despartă pentru o perioadă de băiatul ei, Adam, dar a declarat că acest lucru nu reprezintă un impediment pentru ea.

Click.ro a declarat că Anna va fi unul dintre concurenții emisiunii, iar lucrurile pe care le va face se anunță a fi foarte mărețe. Filmările vor avea loc în Delta Dunării, iar Anna se va reîntâlni cu fiul său abia după terminarea emisiunii.

„E o mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Ştiu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă!”, a declarat Anna Leko. Artista este obișnuită cu viața la țară, pentru că atunci când era mică mergea la bunici. „Am extrem de multe amintiri din copilărie. Petreceam timp atât la bunicii din partea mamei, care era ucraineancă, cât şi la cei din partea tatălui, care era moldovean.

Dimineţile încep aparte la ţară, mirosul de verde pe care-l simţeam, pentru că bunica deja hrănea animalele şi adăuga iarbă, aşa că toată curtea mirosea a mâncare pentru animăluţe. Pe lângă casă, mirosea a căpşuni, a prune, aveam foarte multă viţă-de-vie şi, când adia vântul, era superb. Totodată, îmi aduc aminte de mirosul de pământ proaspăt arat. Pe mine nu mă deranja aşa-zisa mizerie de la ţară, mai degrabă mă deranjează cea din metropolă”, a declarat Anna Lesko.

Aceasta chiar a vorbit și despre cum pregătea mustul în copilărie: „La bunica ucraineancă se striveau strugurii şi noi, fiind mici, ne urcam în butoaiele de lemn şi îi striveam cu picioarele. Cu rochiţele colorate, păream nişte gărgăriţe.  Fiecare dintre noi avea câte un rol, toată lumea era aranjată, aveau batice colorate, mărgele, bluze superbe cu broderii de neuitat. Toate aceste amintiri sunt atât de vii”. Așadar, putem spune că artista se va descurca de minune…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies