HomeStiri Mondene Mihaela Rădulescu, din nou la TV

Mihaela Rădulescu, din nou la TV

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/08/Mihaela-Rădulescu-din-nou-la-TV-1.jpg

Mihaela Rădulescu este o prezență foarte apreciată în showbizul din România și publicul o cere din ce în ce mai mult. Oamenii o plac foarte mult, deoarece, pe lângă faptul că arată foarte bine la cei 51 de ani ai săi, activitățile sale din punct de vedere profesional sunt extrem de lăudate.

Mihaela Rădulescu, din nou la TV in Stiri Mondene

Aceasta nu a mai apărut pe sticlă de foarte mult timp, dar, în curând se va întoarce. Aceasta a semnat cu postul PRO TV și va fi prezentatoarea unei emisiuni extrem de îndrăgite de către români. Pentru al doilea an consecutiv, Mihaela Rădulescu va prezenta emisiunea Ferma.

Alături de aceasta, va mai fi și Cristian Bozgan. Acesta este un specialist în supraviețuire și va veni în sprijinul concurenților. Cristian îi va învăța pe participanți să ducă la capăt toate sarcinile pe care le vor avea de îndeplinit.

Mihaela Rădulescu, din nou la TV in Stiri Mondene

„Am un chef nebun de muncă, după atâta pauză, simt energia fantastică a echipei și abia aștept să începem filmările. N-o să mai înghețăm, ca la ultima ediție, dar o să ne confruntăm cu alte «delicii», pentru că la «Ferma» viața e grea și plină de surprize pentru toată lumea. Iubesc amestecul de emoții și, împreună cu Cristi Bozgan, o să ne străduim să-i ghidăm pe concurenți prin propriile neputințe, până o să vadă câte pot cu adevărat să facă, dar să și ducă. Ne vedem în noua «Ferma»!”, a declara Mihaela înainte de a începe filmările pentru emisiune.

Mihaela Rădulescu, din nou la TV in Stiri Mondene

În emisiune vor participa 16 concurenți, iar fiecare, în funcție de stilul de viață pe care îl desfășoară, a ales dacă va fi în echipa orășenilor sau cea a sătenilor. Aceștia își vor testa limitele și le vor depăși chiar și pe cele de care nu știau…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed