Home Stiri Antonia nu poate obține custodia fiicei sale. Iată care este motivul!

Antonia nu poate obține custodia fiicei sale. Iată care este motivul!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 840 views 2 minute timp de citit

Antonia este foarte tristă deoarece nu poate obține custodia Mayei.

Pentru că îi este foarte dor de fiica sa, Antonia a decis să vorbească despre acest lucru și despre ceea ce face Vincenzo Castellano, considerând acest lucru o răzbunare…

„Nu ştiu. Uneori vreau să cred că da, nu vreau să jignesc pe nimeni, eu mă abţin foarte mult, pentru că oricum nu mă văd cu această persoană. Nu pot să înţeleg nici eu şi aş vrea să întreb care este motivul. Prefer să nu deschid acest subiect, pentru că este un subiect destul de sensibil. E primul meu copil, am purtat-o în mine nouă luni, avem o conexiuni.

Scopul meu nu a fost să zic: «Bă, eu am fost aia care a fost rănită şi ei sunt ăia răi». Cel mai urât zvon este că mi-am părăsit fetiţa. Ce vreau să spun este că nimeni nu merită asta. Nici un tătic, nicio mămică. Ea e fericită când ne vedem. Îmi doresc să vină la mine, pentru că este jumătate româncă şi pentru că aşa este normal. Sunt multe cupluri care sunt despărţite şi copiii se duc şi la mamă şi la tată. Nu e frumos, dar asta e situaţia. Normal că este dorinţa mea să vadă casa mea, să se vadă cu fraţii.

Ştiu că nu au acelaşi tată şi e puţin ciudat, dar jumătate din sângele lor este din mine. Chiar ieri Dominic m-a întrebat când vine Maya. Nici nu ştiu ce să îi răspund”, a povestit Antonia.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies