Home Stiri Antonia vorbește despre momentele grele din relație

Antonia vorbește despre momentele grele din relație

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 721 views 2 minute timp de citit

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de mai bine de șapte ani. Împreună, aceștia alcătuiesc una dintre cele mai reușite, dar și cele mai îndrăgite perechi din showbizul românesc. Povestea lor de dragoste este una la care mulți visează și, din iubirea lor, au apărut și cei doi băieți, Akim și Dominic.

Cu toate acestea, Antonia și Alex trec și ei prin momente mai puțin frumoase, la fel ca oricare alt cuplu. Arista a vorbit deschis despre lucruri de acest fel și a dezvăluit ce face ea pentru a calma spiritele cât mai repede.

„Nu au fost până acum certuri care să ne pună relația la încercare. Peste fiecare am trecut datorită iubirii și respectului, fiecare a știut să îl asculte pe celălalt și să depășim aceste momente care apar în orice cuplu”, le-a spus Antonia celor de la Ciao.ro.

„Ne reinventăm de fiecare dată și avem grijă să menținem pasiunea vie și asta cred că e foarte important. După atâția ani de relație, de iubire și de când avem și o familie, îmi doresc să nu mai răspund celor care comentează orice despre noi. Familia și iubirea noastră sunt mai importante”, a continuat frumoasa cântăreață.

Relația Antoniei și a lui Alex a fost comentată de cei din jur de foarte multe ori. Acest lucru este cauzat de faptul că, destul de des, gurile rele suțin că artista l-a despărțit pe actualul său iubit de fosta soție. Velea nu a suportat ca oamenii să spună aceste lucruri urâte despre iubita sa și a decis să ia atitudine.

„Acum câţiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcţionat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinţii mei. S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, că nu mă simţeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit”, sunt cuvintele acestuia…

Sursa

Sursa

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies