Home Stiri Veste-bombă! Ionel Ganea a divorțat de Dana Iaru

Veste-bombă! Ionel Ganea a divorțat de Dana Iaru

autor Buinoschi Andreea
152 vizualizari
loading...

Ionel Ganea și Dana Iaru completează lista cuplurilor celebre care divorțează anul acesta. După un proces extrem de lung, care a durat mult mai mult decât au anticipat inițial, dar și după numeroase încercări, cei doi au reușit, în cele din urmă, să divorțeze.

Conform magistraților de la Judecătoria Făgăraș, Dana va primi de la Ionel, în fiecare lună, suma de 5.000 RON. „Admite apelul declarat de apelanta reclamantă Ganea Daniela Marcela împotriva sentinței civile nr. 2505/10.12.2019 a Judecătoriei Făgăraș, pe care o schimbă în parte și în consecință: Obligă pârâtul Ganea Ioan Viorel să plătească reclamantei Ganea Daniela Marcela suma de 5.000 lei lunar cu titlu de prestație compensatorie sub formă rentei viagere. Respinge apelul declarat de apelantul pârât Ganea Ioan Viorel împotriva sentinței civile nr. 2505/10.12.2019 a Judecătoriei Făgăraș. Menține celelalte dispoziții ale sentinței civile apelate. Definitivă”, se arată în decizia magistraților, conform celor de la Viva.ro.

2

Cei doi foști soți au împreună doi copii: o fată de 22 de ani, Ioana, dar și un băiat de 19 ani, George, care activează la Viitorul, călcându-i pe urme, astfel, tatălui său.

Anul acesta, în luna aprilie, în timpul procesului de divorț, lui Ionel i s-a făcut rău și a ajuns de urgență la spital. „Am avut o stare de leșin. Am avut termen în procesul de divorț. M-am simțit un pic rău, dar mi-am revenit. Nu e ceva grav. Din cauza emoțiilor, a stresului… Ieri m-am bucurat foarte mult pentru fiul meu (n.r. – George a marcat două goluri în meciul Astra – Viitorul, scor 1-4) și probabil s-au adunat toate. Acum sunt ok”, a spus fostul fotbalist într-un interviu acordat celor de la Fanatik.ro.

3

Între Dana și Ionel lucrurile nu stăteau foarte bine nici înainte. Aceasta a depus două plângeri penale împotriva fostului soț, dar fără niciun rezultat: „Plângeri am înregistrate la Poliţia Făgăraş, una din martie 2019 şi una din august 2019. Dar, fără rezultat. Are foarte multe relaţii… Motivele sunt agresiunile de absolut toate formele, ameninţările care nici acum nu s-au terminat… Iar nimeni nu face nimic, fiindcă el este Ionel Ganea! Să îţi fie frică să locuieşti în oraşul în care te-ai născut şi unde ai copilărit, pentru că nu te lasă acest individ…”.

4

Mai mult decât atât, după aproape 25 de ani de căsnicie, Dana nu a rămas cu nimic și susține că  fostul soț a fost implicat într-un triunghi amoros. „Nu am acces în nicio locuinţă a noastră. El foloseşte absolut tot ce am construit în 24 de ani. Mai mult, el a încasat chiria de pe un imobil, iar eu trebuie să plătesc impozitul la ANAF, o grămadă de bani. Oare unde este dreptatea?… Au existat femei şi când eram împreună. Acum, că e singur din septembrie 2018… Dar pentru mine nu contează că există vreo femeie. Cu siguranţă, va avea aceeaşi soartă”…

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies