Home Stiri Au iesit la iveala detalii surprinzatoare despre relatia dintre Fuego si Ana Maria. Iata ce a declarat cantaretul

Au iesit la iveala detalii surprinzatoare despre relatia dintre Fuego si Ana Maria. Iata ce a declarat cantaretul

autor Elena Yvette
38 vizualizari

Povestea de dragoste dintre Fuego și Ana Maria nu este una fericită. Cei doi erau pe punctul de a se căsători, după ce Ana Maria a pierdut mai multe sarcini la rând. Relația lor a durat patru ani, însă despărțirea a avut loc în urma pierderilor de sarcină repetate din anul 2007.

Conform wowbiz.ro, Ana Maria a pierdut după două luni prima sarcină, apoi și pe a doua, mai avansată, în trei luni. Împreună cu Fuego a încercat mai multe tratamente, însă niciunul nu a dat rezultate.

Cei doi își doreau să se căsătorească, iar Irina Loghin urma să le devină nașă de cununie.

Din păcate, după scurt timp s-au despărțit, iar din acel moment Fuego a refuzat să mai vorbească vreodată despre femeile din viața lui.

„Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice și injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, declara Fuego, care s-a refugiat în muzică după drama sentimentală suferită…

Ana Maria a pornit pe un alt drum. A fost numită șefa de cabinet a prefectului de Olt, dar a trebuit să renunțe la funcție fiindcă nu avea studii superioare. Apoi, s-a angajat la o societate de cumpărături, care a fost implicată în mai multe scandaluri.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!