Bea această limonadă în fiecare SEARĂ şi scapă de grăsimea abdominală

Share

În sezonul estival, printre factorii care îţi strică bunadispoziţie se află şi grăsimea de pe abdomen. Dacă vrei să arăţi sexy în costum de baie, încearcă această limonadă în fiecare seară.

Bea această limonadă în fiecare SEARĂ şi scapă de grăsimea abdominală

Iar dacă te simţi lipsită de putere şi forţă fizică, poţi să creşti nivelul tău de energie prin prepararea acestei ape aromate, cu lămâie şi ananas, chiar la tine acasă.

Limonada aceasta „arde” grăsimea de pe abdomen mai repede şi are un gust delicios. Dacă de regulă îţi place să mănânci anumite gustări seara târziu, ar trebui să consumi, în schimb, această limonadă. Te vei simţi plină de energie, împrospătată, iar corpul tău se va subţia în mod natural.

Limonada are o mulţime de beneficii: reduce grăsimea excesivă de pe burtă şi din zona taliei, cu ajutorul enzimelor şi antioxidanţilor; îmbunătăţeşte modul în care arăţi, îţi aplatizează abdomenul şi obţii o talie subţire, cu muşchi fermi, dar îţi stimulează şi sistemul imunitar.

Poţi adăuga puţin ghimbir în această apă plată cu lămâie şi ananas, pentru a-i oferi un plus de gust, dar şi alte beneficii. Iar dacă vei continua să bei această băutură naturală, vei vedea cum corpul tău se schimbă rapid, iar talia ta se subţiază.

Cel mai bun moment pentru a consuma limonada pe care ţi-o recomandăm astăzi este seara, deoarece corpul tău ajunge să fie mai slăbit în acest interval şi ai nevoie de o stimulare a metabolismului. Iar băutura naturală îţi va detoxifia corpul, îl va curăţa de toxinele care s-au acumulat în ficatul şi în stomacul tău.

Iată mai jos metoda prin care poţi prepara şi tu la tine acasă apa plată cu ananas, o băutură delicioasă, ideală pentru a fi consumată pe perioada verii.

Ingrediente:

  • Ananas – 1 cană cu cubuleţe
  • Lămâie – 1
  • Ghimbir – 1 bucăţică de mărimea degetului mare
  • Frunze de mentă – 6
  • Apă plată – 2 căni

Descoperă modul de preparare pe feminis.ro.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news