HomeStiri Mondene Bianca Drăguşanu dă de pământ cu Mihaela Rădulescu: „Creierele mai pot fi de plastic”

Bianca Drăguşanu dă de pământ cu Mihaela Rădulescu: „Creierele mai pot fi de plastic”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/10/Bianca-Dragusanu-da-de-pamant-cu-Mihaelei-Radulescu-„Creierele-mai-pot-fi-de-plastic-3.jpg

În urmă cu un deceniu, Mihaela Rădulescu a spus despre Bianca Drăguşanu că este o „fată de plastic”. Acum, în cadrul unei emisiuni online, fosta soţie a lui Victor Slav a spus ce părere are despre prezentatoare.

„Îmi aduc aminte, știu cine. Da, zece ani, exact. De fapt, de plastic era creierul ei, dacă a putut să spună de atâtea ori un lucru atât de aberant. În ziua de azi, cardurile sunt de plastic, dar te folosești de ele, da?

Bianca Drăguşanu, dă de pământ cu Mihaelei Rădulescu „Creierele mai pot fi de plastic” in Stiri MondeneȘi creierele mai pot fi de plastic, dacă ajungi ca tu, prezentatoare, să spui obsesiv același cuvânt într-o frază de câteva propoziții. Care, ce crezi? După câțiva ani, a început să devină și ea tot de plastic. Nu dăm nume, că știm cine e”, a spus Bianca Drăguşanu în cadrul emisiunii În Oglindă.

Bianca Drăguşanu, dă de pământ cu Mihaelei Rădulescu „Creierele mai pot fi de plastic” in Stiri MondeneÎn urmă cu doar câteva zile, Bianca a lansat un nou atac, dar, de data aceasta, la adresa Claudiei Pătrăşcanu. „M-am trezit bombardată cu întrebări despre această individă. Uitați cine vorbește despre mine! Haideți să vă spun și eu ce poate unii dintre voi nu știți! Această singură «mamă de copii» de pe planetă mă jignește de mai bine de șapte luni, fără ca eu să fi fost vreo secundă motivul divorțului ei sau a problemelor pe care le are.

Bianca Drăguşanu, dă de pământ cu Mihaelei Rădulescu „Creierele mai pot fi de plastic” in Stiri MondeneBineînțeles, această femeie, în primă fază, mă aprecia și mă complimenta, considerând că am putea fi chiar «prietene». Știu doar că, între timp, lucrurile s-au complicat, iar individa asta instabilă a început să mă denigreze și să mă amenințe, atât ea, cât și mama dânsei…

Probabil gelozia, inferioritatea, prostia și frustrarea cauzează mari probleme de exprimare. Probabil plictiseala și lipsa de ocupație te fac să spui aberații, ca să fii băgată în seamă. De doi ani, doar apare jignindu-și tatăl copiilor etc”, a spus creatoarea de modă.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed