Bianca Drăgușanu își botează fetița. Petrecerea va fi una cu tematică

Share

Bianca Drăgușanu s-a decis să își boteze fetița. Petrecerea va avea loc într-o locație elegantă din capitală, iar tematica va fi „Cenușăreasa”.

bianca-dragusanu-isi-boteaza-fetita-petrecerea-va-fi-una-cu-tematica

Deși mai sunt trei luni până când fetița ei va fi creștinată, Bianca Drăgușanu știe deja cum va arăta petrecerea de botez. Vedeta s-a gândit la toate detaliile, de la decorul sălii până la ceea ce vor mânca invitații. Pe lângă bufetul suedez, candy barul va fi nelipsit, iar tema aleasă pentru prima petrecere a celei mici este „Cenușăreasa”.

„Va fi în Herăstrău. Mă voi ocupa de toate detaliile. Am nevoie de ursitoare înalte, blonde, vreau să fie super frumoase, înalte. Am fost la botezul unor prieteni în decembrie şi mă uitam la ele cât de frumoase pot fi. Am nevoie de flori, mă gândesc foarte intens dacă să fac chestia asta cu bufetul suedez pentru că mi se pare mai ok. O să fie cam 70 de persoane. Fructe de mare, aperitive, mâncare caldă și fiecare să se servească.

O să se mănânce foarte bine. Mi-aș dori să fac cu tematică, Cenușăreasa. Nu știu dacă o să-mi iasă, dar voi încerca. Decor cu caleașcă, așa văd eu. Cu candy bar. S-ar putea să mă condiționeze vremea. Eu am ales data de 7 mai ca să fie frumos afară. Jumătate de restaurant are terasă afară și toată chestia asta cu amenajarea decorului mi-aș dori să se întâmple afară, caleașca, figurinele, locurile de joacă pentru copii.

Eu mă axez foarte tare pe partea asta cu mâncarea și cu candy barul, o să fie super delicios… La biserică o să fie la Mănăstirea Cașin. Până la botez mai sunt trei luni, mai am timp”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Xtra Night Show…

Bianca Drăgușanu are o relație cu Victor Slav, iar cei doi au împreună o fetiță de doar câteva luni, pe nume Sofia.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news