HomeStiri Bianca Drăgușanu se pregătește pentru al doilea copil?

Bianca Drăgușanu se pregătește pentru al doilea copil?

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 910 views 3 minute timp de citit

Bianca Drăgușanu și-a luat fanii prin surprindere, atunci când a stârnit mai multe bănuieli legate de o posibilă sarcină. Aceasta a făcut o serie de postări pe pagina sa de Instagram în care i s-a adresat mamei lui Gabi Bădălău.

BIANCA 12„Dragilor, mamă soacră, vreau să vă dau o veste care pe mine una mă bucură foarte mult. Uitați ce se întâmplă dacă mâncați tapioca! Sunt atât de fericită! Vreau să vă spun că mai trebuie să mănânc tapioca atunci când voi fi însărcinată. Râdem, glumim, dar știți cum puteți să le enervați pe astea de nu vă suportă? Mai faceți una ca voi”, a spus Bianca pe pagina ei de Instagram.

BIANCA 13

Bianca Drăgușanu, nemulțumită de cadourile primite de ziua ei

„Ieri și alaltăieri, am început să deschid din cadouri, care au fost foarte multe și care m-au făcut fericită. (…) Am primit flori, bijuterii, parfumuri, iar de la niște persoane care s-au aciuat adiacent la petrecerea de ziua mea, am primit iarăși niște cadouri impresionante despre care vreau să vă povestesc. Am avut în jur de 50 de invitați, dar cred că au fost vreo 60. Cei în plus, nu e vorba că m-au deranjat, că mi-a făcut plăcere să mă bucur de prezența unor oameni pe care nu-i cunoșteam în mod direct și care au venit în mod indirect la ziua mea, nefiind invitați personal. Voiam să vă povestesc despre cadourile pe care le-am primit de la aceste persoane.

BIANCA 14Aș vrea să vi le înapoiez, să vă băgați săpunul în *** și vă dau și hârtie igienică, să vă ștergeți la gură cu ea. Pentru că, data viitoare, dacă mai fac vreo petrecere, nu o să mai vină nicio persoană neinvitată sau autoinvitată. Să vă fie rușine! Nu mi-ați stricat ziua, mi se pare amuzant, iar dacă o să am o reacție din partea voastră, o scuză, ceva, nu o să vă fac publice numele. Că mai sunteți și persoane semi-cunoscute”, a spus fosta prezentatoare în mediul online…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed