Biografia Andrei


510

Biografia Andrei graviteaza in jurul notelor muzicale. Frumoasa vedeta are legaturi care par sa fie indestructibile cu lumea muzicii. Intr-adevar, vedeta a cochetat si cu lumea Garnier. Aceasta a fost ambasadoare de frumusete-Garnier.

Andra

Biografia Andrei puncteaza talentul si dezvoltarea artistei de-a lungul anilor. Viata profesionala a femeii este plina de reusite si este imbratisata de un spirit tanar, perseverent. In continuare, urmeaza sa vedem evenimentele care au conturat persoana publica Andra.

Biografia Andrei

1.    Copilaria:
Alexandra Irina Mihai s-a nascut in data de 23 august, in Campia Turzii, Romania. Anul 1986 a adus in casa familiei Mihai o comoara. Fetita a crescut mereu sub protectia tatalui. Inca de la o varsta frageda, Andra a realizat ca exista o atractie intre ea si portativul muzical. Tatal sau a fost mereu alaturi de fetita, incercand sa ii aduca visul mai aproape. Primul sau concurs a fost “Tip Top Minitop”, la varsta de 7 ani. A interpretat atunci o piesa deosebit de complicata si anume “I will always love you” – Whitney Houston.

2.    Cariera:
•    Anul 2001 – Apare primul sau disc single intitulat “Andra”. Avea 14 ani pe atunci, insa acel disc s-a mentinut intre primele locuri in “Romanian Top 100”.
•    Anul 2002 – “In noapte ma trezesc” a adus artistei un succes deosebit. Piesa s-a mentinut in primele locuri la radio si chiar in prezent reprezinta una dintre cele mai cunoscute single-uri ale vedetei.
Tot in anul 2002 artista a lansat al doilea album, intitulat “Dragostea mea”. Din cadrul acestui album amintim doua piese extrem de promovate: “As vrea”, respectiv “Un ocean de ai fi”.
•    Anul 2004 – “Vreau sarutarea ta”. Cine nu isi aminteste acest titlu? Versurile au invitat fiecare inima indragostita la visare si dans. Andra a inregistrat un succes deosebit cu aceasta melodie, iar biografia Andrei puncteaza ferm acest an in dezvoltarea profesionala a artistei.
•    Anul 2007 – Artista a cochetat inca din copilarie cu muzica populara, astfel incat, in acest an a lansat primul album de muzica populara.
In acelasi an, in decembrie, Andra a lansat “Vis de iarna”. Albumul dedicat atmosferei splendide din preajma Craciunului a ajuns direct in inima publicului.
•    Anul 2013 – alaturi de What’s Up Andra a interpretat piesa “K la Meteo”. Melodia a fost deosebit de apreciata si artista a avut ocazia ca slagarul ei sa fie nominalizat la categoria “Cel mai bun interpret roman”
Tot in anul 2013 Andra a lansat melodia “Inevitabil va fi bine”
•    Anul 2014 – colaborare cu  Liviu Teodorescu:” Asa e dragostea”.
In prezent Andra este jurata in cadrul emisiunii Romanii au Talent.

3.    Colaborari:
De-a lungul timpului, Andra a colaborat cu nume renumite din lumea muzicala romaneasca. Amintim acum :Connect-R, Andreea Balan, Puya, CRBL, Marius Moga, Liviu Teodorescu.

Biografia Andrei subliniaza clar evenimentele cele mai importante din viata vedetei. Viata profesionala este deosebit  de reusita. Totodata, Andra este casatorita cu moderatorul PRO TV, Catalin Maruta.
In concluzie, vedeta a reusit sa isi aduca visul in fata ochilor incetul cu incetul. Spiritul ei vesel a ajutat-o sa reuseasca tot ceea ce si-a propus.

loading...
Articolul precedentHoroscop varsator 2015
Articolul următorCum sa faci bani online

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!