Home Stiri Mondene Bogdan Mocanu, declarație surprinzătoare despre Bianca de la „Puterea Dragostei”: „Poate să manipuleze zece oameni odată și…”

Bogdan Mocanu, declarație surprinzătoare despre Bianca de la „Puterea Dragostei”: „Poate să manipuleze zece oameni odată și…”

autor Negriu Elena
1,9K views

Bogdan Mocanu a făcut o declarație despre Bianca de la Puterea Dragostei, luându-i prin surprindere pe fani.

Bianca Comănici este în această perioadă ținta unui scandal-monstru deoarece este acuzată că a făcut videochat și, mai mult decât atât,

este considerată ca fiind singura responsabilă de ruperea relației cu Livian.

„Este o fire dificilă, cameleonică, se schimbă de la o oră la alta și este greu de stat cu ea. În plus, îi place ca totul să fie numai ca ea”, au declarat apropiați ai lui Livian.

Bogdan Mocanu are însă o părere cu totul diferită despre ea, deși el și Bianca au fost un timp distanți.

Bogdan Mocanu și Bianca au câștigat primul sezon al show-ului, dar totuși pe atunci nu au reușit să își găsească dragostea adevărată, ci au trecut prin relații care i-au dezamăgit.

La un moment dat chiar s-a zvonit că, pe fondul unui moment de slăbiciune, Bianca și Bogdan s-ar fi sărutat pasional la un hotel, atunci când nu erau filmați.

Cei doi nu au confirmat zvonurile la vremea respectivă, lăsând totul sub semnul întrebării,

declarațiile lor fiind evazive și legate de faptul că ambii și-au spus punctul de vedere despre comportamentul pe care îl are celălalt atunci când este îndrăgostit.

„Ea este cea mai deșteaptă fată din competiție! Orice își propune îi iese. Poate juca pe degete pe oricine!

Atât de mare este capacitatea ei de adaptare și de conducere. Denotă foarte multă inteligență!

Pe de altă parte, Bianca se transformă atunci când se îndrăgostește, uită de ea, devine o altă persoană.

Sincer, îi este foarte greu să se impună, acceptă și dă înapoi de la principiile sale.

Poate aici să fie o slăbiciune și, până nu o va conștientiza, nu va reuși să aibă alături un bărbat așa cum și-l dorește”, declarase Bogdan Mocanu acum câteva luni pentru Wowbiz.

„Este foarte deșteaptă, selectivă… Dar, și pe cât este de deșteaptă, are o lacună undeva. E… la ea este iubirea este o slăbiciune.

Ea când se îndrăgostește, devine brusc altă persoană. Poate să manipuleze zece oameni odată și, în cinci minute, dacă intră unul de care ei îi place și are o slăbiciune pentru el, nu știu, a uitat tot.

Nu mai este coerentă. Iubirea este punctul slab”, a mai spus Bogdan Mocanu despre Bianca…

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed