Home Stiri Când și-au început, de fapt, relația Dan Bittman şi Monica Odagiu și ce i-a dat de gol

Când și-au început, de fapt, relația Dan Bittman şi Monica Odagiu și ce i-a dat de gol

autor Negriu Elena
865 vizualizari

Dan Bittman, în vârstă de 57 de ani, şi mult mai tânăra Monica Odagiu, ce are 24 de ani, nu își mai ascund relația de ochii celor din jur.

Solistul trupei Holograf a părăsit-o pe textiera Liliana Ștefan, mama copiilor săi, Mark Nicholas, Alexandru și Patrick, și s-a mutat de acasă de dragul tinerei actrițe.

2

Dan Bittman a fost împreună cu Liliana Ștefan mai bine de 25 de ani, deși nu au fost căsătoriți, perioadă în care au avut o relație discretă.

Dan Bittman şi iubita lui mai tânără cu 33 de ani, Monica Odagiu, au colaborat în 2016 pentru videoclipul piesei Stau cu picioarele în apă rece,

iar surse din cadrul anturajului celor doi susțin că cei doi ar fi început relația de atunci sau chiar din 2015.

3

La acea vreme Monica Odagiu era studentă la Actorie, iar publicul o cunoștea din aparițiile sale în serialul Pariu cu viața și în emisiunea de talente Vocea României.

Monica Odagiu i-a atras atenția lui Dan Bittman încă de la filmarea videoclipului, deoarece a avut ceva ce nu a găsit la alte fete.

4

„În primul rând, fata potrivită trebuia să aibă o inteligenţă a scenei. Nu aveam nevoie de piţi, cu buze şi tâţe, ci de altceva.

Ideea inițială a clipului trebuia să fie un soi de Madonna cu o sută de bărbaţi în spate fascinați de ea.

5

N-am putut… bugetul era micuţ. Totul a fost făcut pe repede înainte ca să nu treacă vara.

E greu să găseşti alt tip de fată decât ce se dă acum la televizor”, spunea atunci Dan Bittman.

În 2017 au încărcat separat fotografii pe conturile lor de socializare, imagini din care reiese faptul că erau amândoi în aceleași locuri.

De-a lungul timpului, au existat zvonuri conform cărora Dan Bittman ar fi avut relații pasagere cu vedete din showbizul românesc, precum:

Alina Chivulescu, Mihaela Rădulescu, Tania Budi (care este și bună prietenă cu actuala lui iubită), Sorana, fostă membră a trupei ASIA…

De-a lungul anilor, Liliana Ștefan a ignorat zvonurile despre aventurile lui Dan Bittman, nu a reacționat în mod public la ele, axându-se pe creșterea copiilor.

Surse: viva.ro, libertatea.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies