Cantareata Corina a dezvaluit ca nu e mare fana parfumuri: „Miroseam îngrozitor!”

Share

Corina Bud a fost invitată la lansarea unui parfum de nişă şi cu ocazia aceasta cântăreaţa a povestit când a început să folosească parfum şi cu ce amintiri a rămas.

„Nu am început cu parfum de brand, ci cu parfumurile ruseşti. La noi la Satu Mare este o tradiţie, şi anume de Paşte oamenii vin la stropit şi îmi aduc aminte că veneau efectiv cu parfumuri ruseşti şi ne stropeau din cap până în picioare. Miroseam îngrozitor, căci nu miroseau tocmai bine, dar aşa am început”, a declarat Corina pentru Libertatea.

Înainte de a descoperi parfumurile de brand, Corina îşi cumpăra parfumuri făcute în casă din diferite tipuri de plante.

„Îmi aduc aminte că la un moment dat profesoara mea de matematică îşi făcea un parfum din anumite plante şi mirosea foarte bine. După parfumurile ruseşti, acela a fost al doilea parfum pe care l-am cumpărat. Era foarte ieftin. Abia mai târziu am dat de parfumurile de brand şi am încercat mai multe.”

Corina a mai dezvăluit că nu este o mare fană a parfumurilor şi că în momentul în care începe să îi placă un parfum, îl foloseşte ani întregi…

„De obicei îmi place să folosesc acelaşi parfum multă vreme dacă-mi place ceva şi nu sunt o colecţionară de parfumuri. Nu sunt o mare fană. În general atunci când îmi place un parfum îl folosesc mai mulţi ani”, a mai completat artista.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente