Home Stiri Care este relația dintre Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu

Care este relația dintre Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu

autor Elena Yvette
486 views 1 minute timp de citit

Din cauza tachinărilor de pe platourile de filmare și a unor lucruri spuse de Gina Pistol și de Cătălin Scărlătescu, fanii acestora au început să își pună semne de întrebare în legătură cu relația dintre cei doi. Gina a decis să vorbească despre acest lucru și să dea totul din casă.

Care este relația dintre Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu

„Am înțeles că a slăbit. Dacă ajunge la 90 de kilograme, nu am încotro. Vreau, nu vreau, trebuie să mă mărit cu el. Una peste alta, noi suntem foarte buni prieteni şi avem glumele noastre, mai ciudate pentru ceilalţi, dar noi ne înțelegem perfect. Ne leagă o relaţie de prietenie şi Cătălin este un om foarte bun. În ultimul sezon am încercat din răsputeri să-i aduc pe toţi trei pe linia de plutire. Doar că ei sunt înconjuraţi de mâncare şi nu am avut nicio şansă. Ei iubesc mâncarea, nu am ce să fac. Cred în destin şi cred că există «un cineva» pentru fiecare dintre noi. Cred foarte mult în intuiţia mea. Am dat greş de multe ori atunci când nu mi-am ascultat intuiţia. Intuiţia mea nu m-a dezamăgit niciodată. De fiecare dată mă atrage altceva, cred în chimie. Nu ştiu, pur şi simplu se întâmplă”, a menționat Gina Pistol…

Astfel explică frumoasa prezentatoare TV relația dintre ea și Chef-ul Cătălin Scărlătescu. Toată lumea a văzut chimia dintre ei și de aceea fanii aveau nevoie și de o explicație.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies