HomeHoroscopZodiac arboricol Zodiac arboricol Salcie

Zodiac arboricol Salcie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/09/Zodiac-arboricol-Salcie.jpg

Zodiacul arboricol pentru Salcie se compune in jurul elementelor definitorii ale acestui copac. Cum este bine stiut faptul ca Salcia traduce misterul si farmecul deosebit, asa se intampla si in cazul persoanelor nascute in acest semn zodiacal. Care sunt acestea si in ce fel influenteaza acest arbore firea unui om, urmeaza sa vedem in continuarea acestui articol.

Zodiac arboricol Salcie

Zodiacul arboricol pentru salcie vizeaza persoanele nascute intre 1-10 martie si 5-12 septembrie. Se observa clar ca cele doua perioade in care se nasc nativii reprezita doua inceputuri. Martie – inceputul primaverii, septembrie – inceputul toamnei. Se traduce o placere a nativilor de a se antrena in noi acitivitati. Le plac inceputurile de drum si considera ca fiecare necunoscuta este doar o provocare pe care ei o au de trecut. Zodiacul arboricol pentru Salcie subliniaza faptul ca acesti nativi sunt incitati de acelasi mister din care sunt si ei compusi.

Persoanele nascute sub semnul zodiacal Salcie

•    Nativii acestui semn zodiacal surprind prin inteligenta de care dau dovada. Mai mult de atat, aceste persoane reusesc sa isi faca mereu prieteni noi si au o intuitie care ii ajuta in ceea ce priveste caracterul celor abia cunoscuti. Zodiacul arboricol pentru Salcie sugereaza faptul ca nativii sunt deosebit de sceptici in ceea ce priveste relatiile de prietenie insa in fata amicilor acestia se dovedesc a fi extrem de detasati.
•    Daca te-ai nascut in acest semn zodiacal, cu siguranta ai avut nevoie de libertate. In momentul in care nu ti-ai gasit aceasta libertate in actiuni, mintea ta creativa te-a ajutat sa parasesti realitatea trista si sa te ajuti de imaginatie pentru a ajunge, cel putin cu gandul, in alte locuri care fac bine sufletului tau.
•    Cariera este un sector important pentru acesti nativi si trebuie sa recunoastem faptul ca sunt niste sefi extrem de nepriceputi. Ei nu reusesc sa se exprime, nu reusesc sa se faca intelesi de cei din jur, astfel incat in momentul in care vor avea cerinte catre angajati nu vor stii cum sa se adreseze sau cum sa cuprinda ceea ce au ei de punctat.

Femeile
•    Femeile nascute in acest semn zodiacal sunt deosebit de senzuale. Ele nu reusesc sa fie fidele unui singur barbat, caci simt ca au nevoie sa se foloseasca mereu de aceste atuuri. In acest fel, femeia nascuta in acest semn zodiacal traieste fiecare clipa la maximum si reuseste sa simta totul. Zodiacul arboricol pentru Salcie subliniaza faptul ca o relatie cu un barbat care se afla in acelasi semn zodiacal nu este indicata, intrucat nativii de sex masculin dau dovada de aceeasi incapacitate de a ramane dedicati unei sngure persoane. In cazul in care aceasta combinatie ar deveni realitate, avem o relatie in care toti patru sunt fericiti.
•    In cariera, femeile Salcie isi sustin sus si tare parerile si nu concep sa nu aduca argumente atunci cand simt ca au dreptate.

Barbatii
•    Daca te-ai nascut in acest semn zodiacal, cu siguranta s-a intamplat sa ramai de multe ori ganditor la probleme universale. Zodiacul arboricol pentru Salcie ne dezvaluie faptul ca barbatii acestui semn isi gasesc fericirea la locul de munca. Iubesc sa simta ca exista cineva care are nevoie de persoana lor.
•    Prietenia este deosebit de importanta si in momentul in care barbatul Salcie isi gaseste un tovaras adevarat, acesta il tine aproape o viata intreaga…

In concluzie, persoanele nascute in acest semn zodiacal au un farmec aparte si pot fi acuzate ca nu se pot opri din a folosi aceasta „unealta”. Totodata, tot ceea ce fac este sa isi traiasca viata la maximum.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed