Home Stiri Mondene Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, detalii despre pregătirile de NUNTĂ

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, detalii despre pregătirile de NUNTĂ

autor Negriu Elena
1,9K views

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au fost căsătoriți trei ani, iar după un an în care au divorțat legal și au stat despărțiți, s-au împăcat și formează din nou un cuplu.

Mai mult decât atât, se pare că relația lor merge din ce în ce mai bine, aceștia gândindu-se să își unească iarăși destinele.

Cu toate că din punct de vedere legal nu mai sunt soț și soție, cei doi încă se mai consideră astfel, deoarece sunt credincioși și își uniseră destinul în biserică.

„Ei au divorțat, dar cum amândoi sunt foarte credincioși, sunt convinși că jurămintele făcute la altar sunt cele care le definesc relația”, a declarat pentru Wowbiz o sursă apropiată cuplului.

„Din acest motiv, cei doi se alintă, acum, după împăcare, cu «soțiorul meu» sau «soțioara mea».

Și au discutat deja despre momentul în care vor deveni, din nou, legal, soț și soție”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

„După ce Carmen și Culiță s-au împăcat, au început să vorbească despre viitorul lor împreună. Și, normal, au decis să redevină soț și soție, așa că, anul viitor, vor face pasul.

E adevărat, îl vor face doar la Starea Civilă, pentru că, la biserică, sunt deja cununați.

Dar, înainte de a merge la Starea Civilă, mai vor să facă și o slujbă la biserică, pentru a-și reînnoi jurămintele și pentru sfințirea verighetelor”, a mai spus un alt apropiat al lor.

„Se alintă tot timpul, spune că nu mai contează nimic din ceea ce s-a întâmplat în trecut, că rănile din timpul divorțului s-au vindecat și sunt uitate.

Este îndrăgostită cum nu mai mai fost, dar zice că dragostea ei este acum una matură, nu de copil și că vrea să își petreacă viața lângă el, că de aceea vrea să își oficializeze relația.

La anul, nunta mare, cu petrecere pe măsură”, a mai precizat sursa citată.

Artiștii și-au negociat împăcarea, conform unei surse, iar bruneta i-ar fi pus câteva condiții lui Culiță Sterp.

„Carmen și Culiță vorbeau pe ascuns la telefon. Bănuiesc că el a contactat-o pe Carmen, iar ea a fost fericită că s-a întâmplat așa.

Au vorbit destul de mult, o făceau de fiecare dată când aveau câteva momente libere, de singurătate.

Atunci au deschis discuția despre împăcare, iar Carmen i-a pus câteva condiții”, a dezvăluit un alt apropiat al fericitului cuplu.

„A avut grijă să o lase mai moale cu Plușica, să nu se mai vadă cu ea.

Carmen a văzut că fostul ei soț nu glumea cu privire la relația pe care și-o dorește cu ea, așa că a început și ea să se schimbe față de Cosmin Isăilă, să răcească treptat relația.

Apoi au discutat despre viitorul lor împreună, iar Carmen i-a cerut un lucru cât se poate de simplu lui Culiță: să nu o mai înșele vreodată.

Iar el a jurat că nu va mai călca strâmb și a plusat mărturisindu-i că se gândește la o familie mare alături de ea.

Carmen, când a auzit de asta, i-a și dat papucii lui Cosmin Isăilă și s-a întors la Culiță.

Normal, Culiță a făcut, între timp, toate demersurile pentru a-și liniști familia, mai ales că cei din partea lui au făcut-o praf pe Carmen când era în divorț de el”, a adăugat sursa din anturajul cuplului.

„Și Carmen, și Culiță vor copii. Măcar doi, dar au decis să mai aștepte un an, doi, pentru a se recăsători înainte”, a mai spus sursa respectivă…

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed