HomeStiri Mondene Carmen Iohannis a reacționat la decizia Danei Nălbaru de a-și retrage fetița de la școală! Ce părere are prima doamnă despre conceptul de “home school”?

Carmen Iohannis a reacționat la decizia Danei Nălbaru de a-și retrage fetița de la școală! Ce părere are prima doamnă despre conceptul de “home school”?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 981 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/09/collage_640x416.jpg

De câteva luni, decizia Danei Nălbaru de a-și retrage definitiv fetița de la școală a stârnit numeroase controverse, dar și reacții din partea multor persoane. Printre cei care și-au spus părerea despre conceptul de “home school” se numără și Carmen Iohannis.

collage_640x416

Prima doamnă a României, profesoară de limba engleză şi dirigintă la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, este de părere că locul copiilor ar trebui să fie la școală, instituția de învățământ fiind cea care îi ajută să fie pregătiți pentru a face față provocărilor vieții…

„Este mult mai bine să fie copilul într-o şcoală, într-o comunitate. Este în beneficiul lui şi al familiei şi nu se compară. Nu suntem fiinţe izolate, suntem fiinţe sociale, trebuie să fim cât mai mulţi împreună, pentru că aşa ne simţim bine”, a spus Carmen Iohannis.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed