HomeStiri Mondene Cătălin Măruță, detalii neștiute până acum despre greutățile cu care s-a confruntat până să devină cunoscut: „Locuiam într-un cămin de nefamiliști și…”

Cătălin Măruță, detalii neștiute până acum despre greutățile cu care s-a confruntat până să devină cunoscut: „Locuiam într-un cămin de nefamiliști și…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Catalin Maruta, detalii nestiute pana acum despre greutatile cu care s-a confruntat pana sa devina cunoscut „Locuiam intr-un camin de nefamilisti si...” 1 in Stiri Mondene

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune, dar puține persoane cunosc că până să devină celebru s-a confruntat cu situații foarte dificile.

Pe când era student, acesta avea probleme mari de natură financiară, astfel că, pentru a putea trăi cât de cât decent, a fost nevoit să locuiască într-un cămin de nefamiliști.

Catalin Maruta, detalii nestiute pana acum despre greutatile cu care s-a confruntat pana sa devina cunoscut „Locuiam intr-un camin de nefamilisti si...” 2 in Stiri Mondene

În plus, își lua diverse joburi sezoniere pentru a se putea întreține.

„Am venit la București la facultate și am avut de înfruntat un lung șir de peripeții neprevăzute.

Până să ajung să am propria garsonieră, primii ani am stat cu chirie, împreună cu un prieten, tot student, într-o cămăruță la un cămin de nefamiliști din Vitan, aproape de Bobocica.

Catalin Maruta, detalii nestiute pana acum despre greutatile cu care s-a confruntat pana sa devina cunoscut „Locuiam intr-un camin de nefamilisti si...” 3 in Stiri Mondene

Tata, magistrat respectat acasă,la Târgu Jiu, s-a supărat teribil că nu am dat examen la Facultatea de Drept, la Stat, așa cum a făcut el.

Dar așa aveam mai mult timp, așa acceptam orice job care să-mi susțină independența.

De pildă, Bucureștiul l-am descoperit călătorind cu metroul.

Mă duceam în diverse locuri din oraș să distribui pliante publicitare, ba chiar am făcut campanie electorală pentru o alianță politică.

Împărțeam fluturași oamenilor pe stradă de dimineața până seara.

Până să ajung la televiziune, am avut multe joburi sezoniere, vreo cinci”, a declarat Cătălin Măruță.

„Făcusem un pic de radio la Târgu Jiu și era floare la ureche să jonglez cu muzica, cum s-ar zice astăzi, său fiu DJ.

Îmi ieșea ciubuc frumușel în bancnote, toate mototolite, primite discret…

Dădeam dedicații între piese la acel disco-bar din fostul «Circ al foamei», cum i se spunea în folclorul urban pe atunci, la Unirii”, a mai spus acesta.

Sursa: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed