HomeStiri Câți bani câștigă Dana Budeanu într-o lună și ce face cu ei! Nimeni nu ar fi bănuit

Câți bani câștigă Dana Budeanu într-o lună și ce face cu ei! Nimeni nu ar fi bănuit

autor Negriu Elena
1,8K views 3 minute timp de citit

Creatoarea de modă Dana Budeanu este o prezență extrem de controversată în mediul online, cu fiecare apariție a sa prin intermediul vlogului reușind să stârnească discuții pro și contra.

De curând, aceasta a vorbit despre banii pe care îi câștigă din activitatea sa de pe YouTube și a dezvăluit ce face cu sumele respective.

Mai exact, cu toate că sumele obținute de ea din vlogging sunt mari și în continuă creștere, preferă să doneze banii respectivi pentru diverse cauze umanitare, spre surprinderea tuturor.

„Eu am continuat să fac pe banii mei, e cașcavalul meu pe care eu vi-l fac cadou, eu nu încasez niciun leu de la nimeni, nu e nimeni în spate decât fotoliul, nu va fi nimeni în spate niciodată, nu voi încasa niciun leu niciodată.

Înțeleg pentru că sunt foarte multe vizualizări, suntem la patru milioane, înțeleg că ăștia de la Google sau de la YouTube bagă cașcaval automat pe contul care… I don’t care.

Tot acest cașcaval care a început să intre automat va fi donat în întregime, vom face poze exacte cu cât cașcaval a intrat și el va fi donat în întregime”, a spus Dana Budeanu.

Stilista susține că nu dorește să se folosească de banii obținuți din vlogging, ci alege să îi doneze în întregime.

„Nu doresc niciun leu, nu doresc niciun leu din această isterie, care are efectiv o energie foarte proastă, pentru că cei care fac isterie din ceea ce spun eu sunt doar proști și atât, și atunci energia care înconjoară această isterie este proastă.

Eu filmez doar pentru cei care se uită ca să râdă, pentru cei care au simțul umorului, care pot face caterincă de ei înșiși, cum pot și eu și probabil că asta vă și doriți.

O să facem un odată cu caterincă numai despre mine.

Ca să ai talent, spre exemplu cum are Bobo, tre’ să nu fii sărac, când ți-e foame, n-ai caterincă. De aia ăia prin afară au caterincă, prin America, că au pe cașcaval mult de tot.

Caterinca, starea de bine vine pe relaxare. Așadar, toți banii se vor dona, o să pozăm, efectiv, toți banii care intră pe YouTube.

De asemenea, înțeleg că tot prin acest mijloc numit «YouTube» se pot face bani și altfel, am eu două idei șmechere rău de tot cu care o să facem niște cașcaval și care se va dona, de asemenea.

Dănuța nu va câștiga niciodată niciun leu din asta pentru că nu vreau. NU avem sponsori, nu avem nimic!”, a adăugat Dana Budeanu…

Sursa: playtech.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..