HomeStiri Mondene Câți bani investește Marcel Toader pentru ca soția sa să aibă tot ce își dorește

Câți bani investește Marcel Toader pentru ca soția sa să aibă tot ce își dorește

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 815 views
Câți-bani-investește-Marcel-Toader-pentru-ca-soția-sa-să-aibă-tot-ce-își-dorește in Stiri Mondene

Marcel Toader vorbește, în sfârșit, despre suma de bani pe care o investește pentru ca soția sa, Maria Constantin, să arate impecabil.

Câți bani investește Marcel Toader pentru ca soția sa să aibă tot ce își dorește

„Vizavi de ce vrea să facă Maria în carieră o susţin necondiţionat. Ea este o femeie foarte cumpătată şi mă bucură faptul că nu este extremistă. Când vrea să facă ceva îmi cere sfatul şi atunci punem lucrurile matematic, nu gândim doar artistic, pentru că uneori trebuie să investeşti cu cap. Nu este neapărat nevoie să investeşti sume mari pentru ca un produs să iasă foarte bine. O piesă pe stilul balcanic de-a Mariei costă de la 2000 de euro în sus, pentru că e vorba de mai multe lucruri şi mai ales că Maria se implică în proiecte cu artişti buni şi lucrurile acestea costă. Costurile pentru ultimul videoclip filmat în Cipru s-au ridicat la aproape 17.000 de euro. Trebuie să plăteşti dacă vrei să faci un produs bun. Mă întreabă de fiecare dată dacă este bine cum se îmbracă. Eu o îndemn să se îmbrace provocator pentru că îmi place să şochez. Îmi place ca femeia de lângă mine să fie privită şi admirată de bărbaţi. Îmi place ca Maria să iasă în evidenţă de fiecare dată. Eu o îndemn să se îmbrace sexy şi frumos pentru că are şi cu ce să se mândrească, totul la ea este natural. Şi i-am spus tot timpul<< De ce să nu îţi pui în valoare lucrurile pe care le ai?>>”, a declarat Marcel Toader…

Maria Constantin este o femeie norocoasă, mai ales datorită dărniciei soțului ei. Marcel Toader este extrem de iubitor și de aceea nu își refuză niciodată soția.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed