HomeStiri Mondene Ce dezvăluie despre tine modul în care te semnezi

Ce dezvăluie despre tine modul în care te semnezi

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 831 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/12/Ce-dezvăluie-despre-tine-modul-în-care-te-semnezi.jpg

Cum puține dintre noi mai scriem de mână, dar continuăm să ne semnăm în diverse împrejurări, e mai ușor să observăm ce dezvăluie despre noi înșine modul în care scriem atunci când lăsam semnătura personală. Află și tu care-ți sunt trăsăturile de caracter așa cum le arată iscălitura proprie!

Ești sociabilă, de încredere și cu o personalitate extravertită…

… dacă prenumele este citeț și dacă literele semnăturii tale sunt de mărime mare, se pot citi cu ușurință sau sunt înclinate spre dreapta. Dacă scrisul tău n-are nicio înclinare, ești o persoană echilibrată.

Denotă multă încredere în forțele proprii…

…o semnătură în care primele litere ale prenumelui și ale numelui sunt scrise cu majuscule. Atenție! Poate fi și un semn de aroganță. De asemenea, lipsa unei sublinieri și prenumele lizibil arată că ai încredere în realizările tale, că pui accent pe ele și că le lași să vorbească despre tine.

Ești nemulțumită și autocritică…

…dacă obișnuiești să folosești tot felul de detalii ca să-ți înfrumusețeze semnătura (puncte, bucle, sublinieri). Aceste sunt și semnele nefericirii sau a unei nemulțumiri legate de propria persoană și de ceea ce ai realizat până acum.

Descoperă ce dezvăluie despre tine semnătura ta AICI.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed