Home Stiri Mondene Ce a pățit Beyonce de a devenit de nerecunoscut?

Ce a pățit Beyonce de a devenit de nerecunoscut?

autor Elena Yvette
747 views

Vedeta internațională Beyonce este însărcinată pentru a doua oară, cântăreața declarând că va avea gemeni. În urma unor poze postate pe contul personal de Instagram, fanii au declarat că nu își mai recunosc idolul. Cum este posibil acest lucru?

Ce a pățit Beyonce de a devenit de nerecunoscut1

Constatăm că vedeta a luat destul de mult în greutate și de aici înțelegem și reacțiile fanilor.

Chiar dacă vedeta a luat proporții, ea nu renunță nici la concerte și nici la rochiile mulate pe care le poartă de obicei.

Solista este extrem de activă și nu și-a schimbat viața cu absolut nimic. Beyonce face exact aceleași lucruri pe care le făcea și înainte de a deveni însărcinată cu gemeni.

Singura schimbare majoră constă în faptul că solista a luat foarte mult în greutate, dar acest lucru nu o oprește din a purta haine foarte decoltate. Având în vedere că solista se află deja în al treilea trimestru de sarcină, înțelegem de ce kilogramele în plus îi dau bătăi de cap.

Ce a pățit Beyonce de a devenit de nerecunoscut2

Beyonce a fost surprinsă de paparazzi în timp ce lua masa în Los Angeles, la un restaurant de lux. Acestea au fost primele imagini cu noua greutate a vedetei, următoarele fiind postate chiar de ea, pe contul personal de pe rețeaua socială Instagram…

În aceste poze pare că nu e Beyonce, ci altă persoană, iar fanii au remarcat imediat acest lucru, lăsând o mulțime de comentarii pe contul vedetei, sperând să primească și un răspuns din partea acesteia.

 

Sursa foto: Instagram

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed