HomeStiri Mondene Ce se întâmplă cu Dorian Popa! „În momentul în care…”

Ce se întâmplă cu Dorian Popa! „În momentul în care…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Ce se intampla cu Dorian Popa! „In momentul in care...” 1 in Stiri Mondene

Dorian Popa a trecut de curând printr-o situație mai puțin plăcută. Îndrăgitului artist i s-a furat portofelul în care avea bani și acte.

Acesta a povestit totul pe pagina sa de Instagram, precizând că un domn care muncea la câmp i-a găsit buletinul aruncat de hoți și l-a contactat pentru a i-l înapoia.

Ce se intampla cu Dorian Popa! „In momentul in care...” 2 in Stiri Mondene

„Bă tată, știi clar că ți s-a înfăptuit o Maradona în momentul în care cineva te sună din Domnești, cu tractorul pe câmp, spunând că ți-a luat portofelul în lamele tractorului.

Și că ai întreg buletinul, certificatul de naștere și permisul de conducere! Și eu îl iubesc pe acest domn și abia aștept să ajung în Domnești să îi dau o mare cinste.

Și hoțule, să moară Jaxana, l-ai aruncat în boscheți. Știam eu că nu l-am pierdut, că nu pierd eu portofelul. Dar l-am găsit”, a spus Dorian Popa pe Instagram.

Cântărețul s-a mutat recent într-o casă estimată la 300.000 de euro.

„Hai că vă zic o informație super fresh. Pentru că e interesant şi pentru cei care ascultă.

Datorită faptului că am reuşit să mă ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro, dar sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discounturi, oferte, colaborări de vreo 50.000-60.000 de euro până acum.

Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor şi 600 de metri pătraţi are terenul.

Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: «E greu să faci o casă!»”, a spus Dorian la Pro FM, potrivit Cancan

Sursa: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed