Home Stiri Mondene Ce spune Andreea Bălan despre împăcarea cu George Burcea: „Acum este important ca…”

Ce spune Andreea Bălan despre împăcarea cu George Burcea: „Acum este important ca…”

autor Negriu Elena
890 views

Andreea Bălan și George Burcea sunt în proces de divorț, după ce în urmă cu patru luni au decis să se despartă.

În urmă cu puțin timp, artista a vorbit pe canalul său de YouTube dacă ia sau nu în considerare împăcarea cu tatăl fetițelor ei.

Aceasta susține vehement că nu mai există cale de împăcare între ei, cu atât mai mult cu cât s-au scurs patru luni de când s-a produs ruptura, iar în tot acest timp lucrurile nu au dat semne de ameliorare.

Showbizul românesc a fost zguduit în urmă cu patru luni, când cei doi au decis să pornească pe drumuri separate, iar în tot acest timp fanii au sperat că aceștia își vor rezolva problemele și vor fi din nou împreună.

Din păcate, Andreea Bălan și George Burcea fac în această perioadă demersurile pentru a divorța.

Blondina a explicat de ce nu dorește să se împace cu tatăl celor două fetițe ale ei.

„Trecând patru luni, nu se mai poate rezolva. Nu se mai poate repara mai nimic și nu cred că am putea să fim ca înainte ca și familie.

Acum este important ca fiecare să-și îndeplinească rolul, eu, de mama, și el, cat se poate, de tată, și să vina să le vadă pe fete”, a spus Andreea Bălan în cadrul vlogului său de pe YouTube…

De când s-au despărțit, fetițele au rămas în grija ei și au devenit prioritatea sa, cariera ocupând locul secund, cu toate că în urmă cu câțiva ani era axată pe carieră.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed