HomeStiri Mondene Ce spune Gina Pistol despre despărțirea de Alin Cocoș

Ce spune Gina Pistol despre despărțirea de Alin Cocoș

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 723 views
Ce-spune-Gina-Pistol-despre-despărțirea-de-Alin-Cocoș2 in Stiri Mondene

Relația dintre Gina Pistol și Alin Cocoș s-a încheiat la începutul acestui an, dar până acum vedeta nu a făcut nicio declarație referitoare la acest subiect. Gina a decis să nu se mai ascundă, ci să povestească totul.

Ce spune Gina Pistol despre despărțirea de Alin Cocoș2

Aceasta nu a spus nimic concret, ci a făcut doar câteva dezvăluiri care au lăsat loc de interpretări.

„Eu sunt o femeie matură, chiar dacă râd ca zăpăcita de multe ori şi par neserioasă. Sunt un om foarte serios şi un om matur atunci când trebuie să fiu, atunci când iau decizii importante în viaţa mea. Singurul lucru pe care eu îl regret este că am oferit timp unor oameni care nu au meritat. Celelalte relaţii, şi suferinţele şi momentele m-au făcut să fiu omul care sunt acum. (…). Am nevoie de un bărbat care să aibă în primul rând încredere în el, încredere în mine şi încredere în relaţia noastră (…). Mi-am pregătit o vacanţă în iunie, în Grecia, pe barcă. Nu, cu o prietenă de-ale mele bună şi cu o gaşcă mişto, mergem pe barcă şi ne plimbăm din insulă în insulă.”, a povestit Gina Pistol…

Alin Cocoș i-a fost infidel de mai multe ori în timpul relației însă Gina i-a rămas alături chiar și în momentele în care el a avut probleme cu legea. Acum Gina este o femeie liberă și îi este foarte bine.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed