HomeStiri Mondene Cea mai bună prietenă a lui Jennifer Aniston, despre divorțul cuplului Brangelina: “S-a căsătorit cu o nebună!”

Cea mai bună prietenă a lui Jennifer Aniston, despre divorțul cuplului Brangelina: “S-a căsătorit cu o nebună!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 767 views
646x404-5 in Stiri Mondene

Cea mai bună prietenă a lui Jennifer Aniston, Chelsea Handler, a vorbit despre divorțul dintre Angelina și Brad, făcând o serie de afirmații jignitoare la adresa actriței.

646x404

La show-ul său difuzat de Netflix, Chelsea Handler a vorbit despre divorțul anului.

“Există zvonuri că una dintre probleme a fost faptul că Brad bea şi fuma prea multă iarbă. Mă întreb de ce Pitt a avut nevoie de automedicaţie. Poate pentru că şi-ar fi putut petrece ultimii 12 ani în Lake Como alături de George Clooney şi Matt Damon în loc să fie blocat într-o casă cu 85 de copii care vorbesc 15 limbi diferite. Ah, corect, s-a întâmplat asta pentru că s-a căsătorit cu o nebună! Dar noi toţi ar trebui să le respectăm intimitatea în aceste momente extreme de dificile, aşa că va fi ultima dată când voi vorbi despre acest subiect…la televizor. Mă puteţi urmări pe Twitter“, a declarat în mod ironic Handler, citată de „The Independent“.

„Fac mişto de Angelina Jolie de când s-a sărutat cu fratele ei“, a mai adăugat Handler, amintind de gala Oscar 2000, atunci când Angelina Jolie şi-a sărutat fratele, James Have.

Sursa foto: Getty Images

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed