HomeStiri Mondene Cea mai puternică reţetă care curaţă colonul de 8 kg de toxine

Cea mai puternică reţetă care curaţă colonul de 8 kg de toxine

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/08/Cea-mai-puternică-reţetă-care-curaţă-colonul-de-8-kg-de-toxine.jpg

Colonul este unul dintre cele mai importante organe ale corpului uman, parte importantă a intestinului gros, care asigură funcţii importante ale organismului, precum: de menţinere a echilibrului apei, de întărire a sistemului imunitar, de sprijinire a digestiei şi, bineînţeles, de eliminare a reziduurilor din corp.

În cazul în care colonul este afectat, întregul nostru corp va avea de suferit, deoarece detoxifierea organismului este strâns legată de acest organ. Dacă colonul este bolnav, materiile reziduale nu mai pot fi eliminate în mod natural şi se reasorb în organism. Digestia poate dura în jur de 24 de ore, dar, din cauza consumului unor produse „grele”, alimente fără substanţe nutritive şi complet nesănătoase, aceasta poate deveni extrem de lentă. Astfel, organismul poate avea nevoie de până la 70 de ore pentru a asigura întregul proces de digestie. Din cauza acestui lucru, corpul nostru este supraîncărcat de toxine, ceea ce poate avea efecte deosebit de grave. Constipaţia este primul simptom al acestui fenomen.

Sindromul de colon toxic se poate manifesta prin eczeme şi iritaţii cutanate, probleme ale tractului urinar, infecţii vaginale şi deficienţe imunitare. De asemenea, pot apărea pierderi de memorie, tulburări de dispoziţie, anxietate, oboseală psihică şi depresie, dureri musculare şi articulare, dureri de stomac, indigestii, flatulenţă, diaree, balonare şi constipaţie.

Programul de detoxifiere Master Cleanser a fost inventat în 1940 de Stanley Burroughs, un practician al medicinei alternative. Procesul complet al detoxifierii corpului durează între zece şi 16 zile. Iată reţeta exactă pentru detoxifierea perfectă:

Ingrediente:

– 300 ml apă filtrată

– 1/10 linguri de praf de piper negru

– 2 linguri de sirop de arţar organic

– ½ lămâie proaspăt stoarsă

Indicaţii:

Toate ingredientele se amestecă şi se consumă de cinci-opt ori pe zi timp de zece zile.

Uleiurile esenţiale joacă şi ele un rol deosebit de important în ceea ce priveşte procesul de detoxifiere, pentru că nutrienţii din componenţa acestora se absorb rapid la nivel celular. Iată şi o reteţă pentru o detoxifiere corporală completă:

Ingrediente:

– 10 picături de ulei de mentă sau de lămâie

– sucul unei lămâi

Indicaţii:

Se amestecă ingredientele şi se adaugă 250 ml de apă. Sunt necesare două săptămâni pentru ca materiile reziduale şi toxinele să iasă complet din sistem…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed