Cele mai ciudate tratamente de frumusețe

Share

Pentru unele femei, durerea este sinonimă cu frumusețea, astfel că ele apelează cu încredere la diferite practici bizare de înfrumusețare care să le mențină tinerețea.

Cele mai ciudate tratamente de frumusețe

Iată, așadar, câteva dintre cele mai ciudate tratamente de frumusețe!

Cele mai ciudate tratamente de frumusețe – tratament facial cu foc

Un neobişnuit tratament de înfrumuseţare Huo Liao, dar popular în Japonia. Prosoapele sunt îmbibate cu alcool, sunt aşezate pe faţă, dar şi pe alte părţi ale corpului, apoi li se dau foc. Acest tratament ajută la reducerea ridurilor, cât şi a pungilor de sub ochi.

Cele mai ciudate tratamente de frumusețe – tratament facial cu excremente de pasăre

Americanii au dezvăluit secretul din spatele chipurilor de porţelan ale gheişelor. Centrul Shizuka din New York oferă clientelor ce le calcă pragul un tratament facial cu excremente de privighetoare. Pe lângă un chip alb ca laptele, angajaţii susţin că această mască revitalizează are și rol de curățare în profunzime a tenului.

Cele mai ciudate tratamente de frumusețe – lifting facial cu urină

Folosirea urinei în tratamentele de înfrumusețare este, probabil, una dintre cele mai neobișnuite practici. De-a lungul istoriei, mulţi au folosit urina în diferite procedee de înfrumuseţare sau în scop terapeutic, în timp ce alții o folosesc pentru tratarea acneei. Poate fi consumată pe cale orală, sau aplicată local pe zona cu probleme.

Citește continuarea articolului pe CLICK SANATATE


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news