HomeStiri Mondene Cele mai SIMPLE trucuri pentru a scăpa de grăsimea facială cât ai clipi!

Cele mai SIMPLE trucuri pentru a scăpa de grăsimea facială cât ai clipi!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 741 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/08/truc-grasime-faciala.jpg

Fața este prima parte a corpului unde se văd cel mai repede kilogramele în plus și sunt cel mai dificil de dat jos. Acumularea grăsimii în zona feței are diferite motive, precum consumul de alcool, mușchi faciali prea slabi sau din pricina unei condiții genetice.

Pentru a putea scăpa de astfel de probleme, iată câteva trucuri pe care le poți folosi:

  1. Faceți exerciții – acesta este cel mai eficient mod de a pierde în greutate într-un mod sănătos, exercițiile fizice îmbunătățind circulația sangvină și crescând temperatura corpului, transformând grăsimea în energie.

Cel mai bun exercițiu este alergatul, așadar poți încerca orice latură adiacentă a acestuia. Dacă grăsimea este concentrată în jurul ochilor, poți opta pentru exerciții oculare, închizând ochii și mișcându-i încet.

  1. Ai grijă ce alimente consumi – în primul rând ar trebui să vă limitați sau să opriți consumul de zahăr și sare, ambele conținând sodiu, care duce la retenția de apă. Evită, de asemenea, cofeina cel puțin pentru primele două săptămâni ale regimului.

Include o mulțime de legume cu frunze verzi și fructe, având măcar trei mese regulate de fructe și legume pe zi. Acestea sunt bogate în fibre și te vor menține sătulă pe tot parcursul zilei. Unele fructe și legume sunt bogate în calorii, așadar aveți grijă cum le alegeți. Rodia, portocalele, merele și fructele de pădure sunt pline de antioxidanți, care te vor ajuta să slăbești în mod eficient.

Citește continuarea pe euforia.tv

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed