Home Stiri Certuri între Andreea Bănică și soțul ei

Certuri între Andreea Bănică și soțul ei

autor Elena Yvette
486 views 2 minute timp de citit

Artista Andreea Bănică trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Lucian Mitrea. De curând însă, aceasta i-a șocat atât pe fani, cât și pe cunoscuți, după ce a început să vorbească despre certurile din familia sa.

Certuri între Andreea Bănică și soțul ei

Andreea Bănică este căsătorită de 9 ani cu Lucian Mitrea, cei doi având împreună doi copii frumoși: o fetiță care se numește Sofia și un băiețel de doar trei luni, Noah Andrei, care a venit pe lume în luna noiembrie. Deși sunt o femeie fericită, artista a recunoscut că între ea și soțul ei există frecvent mici certuri. Aceasta a vorbit despre subiect în cadrul emisiuni difuzate de Antena Stars.

„Este o iubire de foarte mulți ani la noi, însă eu am simțit din prima, de când ne-am cunoscut, că el este omul meu. Nu știu cum, așa a fost să fie. Dar nu știu dacă putem fi un exemplu.

Cedez dacă el are dreptate. Noi când ne certăm, ne certăm pe Whatsapp și ne place. Ca să nu jignesc, ca să nu ridic tonul, este o formă de a respecta familia soțului. În familia mea, de exemplu, pe vremuri, mama mea și cu tatăl meu se certau foarte mult. Pe mine m-a marcat foarte tare și am spus că nu vreau să ajung niciodată să mă cert cu soțul meu, să plec de acasă sau să îl jignesc”, a mărturisit Andreea Bănică.

Artista a spus că micile certuri care mai apar între ei nu sunt nimic mai mult decât niște discuții în contradictoriu…

„Nu țipăm unul la celălalt, nu ne jignim. Unul este într-o cameră, celălalt este în cealaltă cameră, el zice că vine la mine eu îi zic să nu vină. El face primul pas. E foarte greu să ne certăm foarte tare de la ceva. Acum ceva timp ne-am ciondănit, nu mai știu pe ce subiect, și a plecat de acasă. I-am scris surprinsă că a plecat de acasă. Mi-a zis că s-a enervat și s-a dus până la colț. I-am zis bine și să vină înapoi acasă”, a concluzionat aceasta spre amuzamentul celorlalți.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies