HomeStiri Mondene Chef Samuel Le Torriellec – 3 secrete pentru o siluetă de vis!

Chef Samuel Le Torriellec – 3 secrete pentru o siluetă de vis!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/06/Chef-Samuel-Le-Torriellec-3-secrete-pentru-o-siluetă-de-vis.jpg

Chef Samuel Le Torriellec este unul dintre juraţii show-ului culinar MasterChef. Este renumit pentru preparatele sale delicioase, însă pentru un bucătar, arată senzaţional. Samuel ne dezvăluie câteva secrete pentru o silueta de vis pe timpul verii.

Chef Samuel Le Torriellec - 3 secrete pentru o siluetă de vis!

Chef Samuel recomandă pentru perioada verii cât mai multe salate şi preparate din peşte.

Dietă, sport şi multă apă!

„Acum şi eu acasă mănânc un pic de salată cu ton. Mie îmi place foarte mult burta de ton. Este foarte gustoasă cu un pic de mozzarela, cu roşii. Cel mai bine este să mergem la piaţă de dimineaţă, de unde să luăm roşii proaspete, usturoi, ceapă verde. Salată şi un peşte la grătar este cel mai bun meniu pentru zilele astea de vara. Pentru mine, cel mai important, şi sfătuiesc pe toată lumea, este să mănânc mai puţin, dar foarte gustos. Eu când plec de la masă vreau să fiu fericit”, a declarat Chef Samuel Le Torriellec.

Pe lângă o dietă echilibrată, Sam recomandă şi sportul. El este un exemplu foarte bun, având în vedere că practică sportul de cinci ori pe săptămână.

„Pe lângă salate, trebuie să mergem şi la sală. Eu, spre exemplu, acum că am îmbătrânit, şi nu mai sunt la fel ca la 20 de ani, merg la sala de cinci ori pe săptămână. La fel de importantă este şi apa. De reţinut este că produsele pe care le mâncăm să fie sănătoase şi să nu le consumăm în cantităţi mari. Uite, eu mănânc de șase ori pe zi, pentru că merg foarte mult la sală. Fac o oră şi jumătate cu un antrenor personal. Când nu merg la sală, merg să înot sau mă plimb cu bicicleta. Nu renunţ nicio zi la sport. În vacanţă, ori înot, ori alerg zilnic cel puţin cinci kilometri”, a mai spus juratul.

Chef Samuel Le Torriellec - 3 secrete pentru o siluetă de vis! 1

Pentru persoanele care nu pot renunţa la dulciuri, Samuel are o reţetă rapidă şi foarte delicioasă.

„La dulciuri pot să recomand o reţetă pe care o aplic eu. Cumpăr de la piaţă căpşune, deasupra pun un pic de zahăr brun, le las două-trei ore la frigider şi după le bag în mixer, iar pentru mine asta este perfect… Dacă adaug şi un pic de apă de trandafiri, pentru mine este delicios”, a încheiat bucătarul.

 

Sursa: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed