Home Stiri Cine este iubitul secret Andreei Marin și ce a declarat despre relația lor

Cine este iubitul secret Andreei Marin și ce a declarat despre relația lor

autor Negriu Elena
830 views 2 minute timp de citit

Andreea Marin, în vârstă de 44 de ani, are o relație serioasă ce durează de aproape trei ani, dar puțină lume îl cunoaște pe iubitul său, pe care l-a ferit până acum de ochii curioșilor.

Cu toate că Andreea Marin este destul de discretă în privința vieții amoroase, aceasta a acceptat să ofere câteva detalii despre cum l-a cunoscut pe Adrian Brâncoveanu, ce are 34 de ani și este consul în Libia.

Cei doi s-au cunoscut pe vremea când fosta prezentatoare TV trecea printr-o etapa extrem de dificilă în viața sa și nu mai era deschisă spre o relație.

„Eu nu mai eram dispusă să am o relaţie. Am trecut prin momente grele. L-am pierdut pe tata…

Întâlnirea noastră a fost legată de sănătate. De acest necaz în familie. Nu o să intru în detalii pentru că nu este povestea mea, ci a familiei lui.

A fost la un spital. Ne-am apropiat. Aproape trei ani avem de când suntem împreună. A fost dificil la distanţă. El în Africa, eu în România. (…)

Nu sunt împotriva căsătoriei, dar nu mai este o prioritate pentru mine. Îi văd sensul acolo unde oamenilor li se potriveşte”, a declarat Andreea Marin.

Adrian Brâncoveanu a vorbit, la rândul său, foarte frumos despre iubita sa, fiind, de altfel, primele declarații pe care le face despre Andreea Marin și relația lor.

Aceștia s-au mutat împreună și, cu toate că încă nu iau în calcul căsătoria, se bucură de ceea ce trăiesc și consideră că deja formează o familie.

„Este o onoare și o plăcere în același timp. Este mult, mult mai naturală.

Mult mai naturală decât o cunosc toți ceilalți”, a declarat Adrian Brâncoveanu într-o emisiune de televiziune…

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies