Home Stiri Ciorbă ucraineană cu supă de oase

Ciorbă ucraineană cu supă de oase

autor Elena Yvette
747 views 1 minute timp de citit

Dacă treci graniţa spre nord, fie şi din punct de vedere gastronomic, vei fi uimit de câte reţete şi feluri de mâncare absolut delicioase este în stare poporul vecin să prepare. Imaginaţia ucrainienilor în bucutărie este renumită, iar mărturie este şi această ciorbă ucraineană cu supă de oase.

Ciorbă ucraineană cu supă de oase

Ciorbă ucraineană cu supă de oase – Ingrediente

2 morcovi
1 ceapă
2 cartofi potriviţi
2 sfecle mici
1 felie de varză albă
1 rădăcină de pătrunjel
1 bulb mic de ţelină
3-4 roşii bine coapte (sau 200 ml pulpă de roşii din conservă)
2 linguri ulei
pătrunjel verde
leuştean verde
3 l supă de oase (sau apă)
zeamă de lămâie
sare
piper
smântână sau iaurt

Află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies