Home Stiri Claudia Pătrășcanu, adevărul crunt despre divorț: „Gabi nu și-a dorit să…”

Claudia Pătrășcanu, adevărul crunt despre divorț: „Gabi nu și-a dorit să…”

autor Negriu Elena
425 vizualizari
loading...

Claudia Pătrășcanu a surprins pe toată lumea când și-a anunțat divorțul de Gabi Bădălău, punând capăt, în acest mod, celor cinci ani de căsnicie.

Artista s-a mutat cu cei doi copii la Constanța din casa unde stăteau împreună cu Gabi Bădălău, luând viața de la zero.

2

De curând, cântăreața a dezvăluit de la ce a pornit destrămarea mariajului lor și care a fost picătura care a umplut paharul.

„A fost într-un moment în care s-au întâmplat niște lucruri în viața mea. Am simțit să fac această piesă (n.r.: «Tată de duminică»).

3

Sunt multe femei care își cresc copiii singure, mă consider o femeie puternică. Mi-am dorit un divorț amiabil, pentru liniștea copiilor noștri, el nu a vrut.

Timpul le rezolvă pe toate. Atunci când te căsătorești, nu te gândești că o să divorțezi. Dacă lăsăm timpul să treacă, se vor așeza toate.

Dintotdeauna mi-am dorit ca eu și Gabi să rămânem părinți pentru ei, dar și prieteni. M-am dedicat 100% familiei, iar Gabi nu și-a dorit să mai fiu artistă.

Și-a dorit să stau acasă, cu copiii, să mă știe bine. Probabil că avea prea multă libertate. Nu doar înșelatul e o problemă într-o relație, trebuie să fii bărbat și să fii deștept.

Atunci când îți iubești familia, trebuie să fii mai cu perdea și mai precaut. Nu a fost doar atât, a fost o perioadă în urmă când noi nu ne mai înțelegeam.

Oricâte mi-ar fi făcut Gabi și oricâte mi-ar face, va rămâne pe viață tatăl copiilor, îl respect.

Detest minciuna și dacă într-o relație nu ești sincer, nu e ok. Oricât am fi încercat, nu știu cât ar mai fi mers.

Cu părinții lui am rămas într-o relație de respect. Acum sunt pe picioarele mele, sunt eu și am grijă de acești doi copii singură…

Viața este lungă, dar acum nu sunt șanse de împăcare”, a declarat Claudia Pătrășcanu în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Surse: spynews.ro, instagram.com

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies