HomeStiri Mondene Claudia Pavel, fericire provocată de câştigarea custodiei lui Noah

Claudia Pavel, fericire provocată de câştigarea custodiei lui Noah

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
claudia_cream_0 in Stiri Mondene

Se pare că artista Claudia Pavel, alias Cream, a reuşit să câştige procesul pe care îl avea cu Jeremy, pentru custodia copilului lor. De acum încolo, Claudia îşi va putea creşte singură fiul, fără a-şi mai face griji că Jeremy l-ar putea lua în America pe micuţul Noah. 

claudia_cream_0

După multe luni în care a luptat pentru câştigarea custodiei fiului său, săptămâna trecută, Claudia a primit minunata veste că a reuşit, în sfârşit, să câştige marele proces.

Admite cererea. Stabileşte ca exercitarea autorităţii părinteşti în ceea ce priveşte minorul Pavel Lewis Noah Mihail să fie făcută exclusiv de către mamă. Obligă pârâtul la plata unei pensii de întreţinere lunare, către reclamanta, în favoarea minorului în cotă de 25%, din venitul minim pe economie, pensie calculată de la data introducerii cererii, 29.01.2015 şi până la majoratul copilului. Obligă pârâtul la plata sumei de 5743 lei reprezentând cheltuieli de judecată către reclamantă”, conform  deciziei instanţei.

În anul 2011, Claudia pleca în Los Angeles, la sora sa. Cu această ocazie, acolo l-a întânit pe Jeremy, un american de care s-a îndrăgostit. La puţin timp după ce s-au cunoscut, Claudia l-a adus pe lume pe fiul lor, Noah.

În anul 2013, mămica s-a reîntors în România, unde a preferat să rămână pentru a-şi creşte singură copilul, alături de familia sa.

61650359

Sursa photo: click.ro; 1616.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed