Home Stiri Cristina Șișcanu a fost dur atacată în mediul online. Iată care este motivul!

Cristina Șișcanu a fost dur atacată în mediul online. Iată care este motivul!

autor Buinoschi Andreea
171 vizualizari

Cristina Șișcanu a fost victima răutăților de pe internet. Aceasta a fost dur criticată deoarece a postat un filmuleț pe rețelele sociale în care apare în costum de baie. Cu toate acestea, femeia nu le-a permis răutăcioșilor să reacționeze și le-a dat o replică usturătoare imediat.

Fosta concurentă a emisiunii Survivor România se află în vacanță cu soțul și copiii pe litoral. Cu toate acestea, se pare că fanii nu prea au ținut cont de faptul că se relaxează și i-au tulburat liniștea, făcând fel de fel de comentarii răutăcioase.

Din cauza faptului că soția lui Mădălina Ionescu nu se încadrează în standardele de frumusețe impuse de societate, internauții au taxat-o imediat și i-au spus că formele sale nu sunt potrivite pentru a fi expuse online.  „Uită-te un pic la video-ul făcut… nu ți se pare că ar trebui să te duci pe la sală?”, i-a spus un fan, crezând că acest lucru îi va da de gândit Cristinei.

Cu toate acestea, femeia nu a stat prea mult pe gânduri și i-a răspuns imediat, arătând că se simte mult prea bine în pielea ei, pentru a mai ține cont de răutățile celor din jur. „Da, ar trebui. Și dacă nu am mers la sală, nu am voie să port costum de baie? Sau ar trebui să stau ascunsă? Doamnelor, fiți mai relaxate! Singure va creați frustrări. Eu nu am frustrări, chiar dacă ar trebui să mai pierd câteva kg și sa fiu mai tonifiată, conform unor standarde impuse de nu știu cine!”, este răspunsul acesteia.

Cristina a părăsit emisiunea Survivor România deoarece colegii săi au propus-o pentru eliminare. După ce a ajuns pe meleagurile țării noastre, aceasta a postat un filmuleț pe Instagram și a vorbit despre experiența pe care a trăit-o acolo: „Era greu, foarte greu, mai ales pentru colegii mei bărbați. Eu eram obișnuită cu dietele și mă descurcam, dar unii dintre noi… nu. Vă pot spune că, timp de patru zile, nu am mâncat nimic în junglă și mergeam la concurs. Nu am câștigat probele și nu aveam hrană. Îmi amintesc că, la un moment dat, Războinicii au dorit să ne dea din rația lor, le era probabil milă de noi, dar regulamentul nu permitea. A fost o experiență interesantă, foarte intensă. Într-adevăr, pe traseu nu m-am descurcat la nivelul la care trebuia să mă descurc. Din păcate, nu am reușit să adun puncte. Eu sper că vor reuși să devină din ce în ce mai buni. Mă bucur că am găsit oameni cu care am reușit să leg prietenii și sper că vor ține și după show-ul «Survivor». Am un amalgam de emoții, i-am îndrăgit foarte mult, înainte nu-i cunoșteam pe majoritatea, dar ne-am împrietenit”, le-a spus aceasta celor de la WOWBiz.ro…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies