Home Stiri Cristina Șișcanu, apariție controversată: „Costumul parcă e făcut din material de canapea”

Cristina Șișcanu, apariție controversată: „Costumul parcă e făcut din material de canapea”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 709 views 2 minute timp de citit

Cristina Șișcanu a stârnit, din nou, controverse în mediul online din cauza alegerilor vestimentare pe care le face și care nu sunt pe placul fanilor săi.

Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities este criticată des de fani pentru felul în care se îmbracă, deși specialiștii au lăudat-o de multe ori.

Recent, vedeta de la Kanal D a încărcat pe contul său de Instagram o imagine în care purta un costum de baie care a atras o mulțime de critici.

„Acela e un top de zi sau de seară, oriunde poți merge cu el. Dar nu să intri în apă sau să stai la plajă în el când afară sunt 35 de grade”, i-a scris o tânără.

„Costumul parcă e făcut din material de canapea. Nu inspiră nici mare, nici vară. Mai curând inspiă un stil arabesc…”, a comentat o altă persoană.

„Halloween-ul costumelor de baie, altfel nu-mi explic așa o alegere”, este părerea unei alte femei.

Cristina Șișcanu însă nu pune la suflet părerile fanilor ei care îi dezaprobă stilul vestimentar, deoarece a fost apreciată de criticii de modă.

„Mă bucur foarte mult că am intrat în competitia «Bravo, ai stil! Celebrities», îmi doresc să învăț lucruri despre modă și stil, aici, de la cei mai buni.

Unul dintre punctele mele forte este faptul că știu să combin piesele vestimentare.

Am prins curaj de-a lungul timpului, când, de foarte multe ori, oameni avizați să facă acest lucru mi-au analizat ținutele vestimentare cu care m-am prezentat la diverse evenimente mondene.

Aceștia m-au aplaudat de foarte multe ori, și lucrul acesta mi-a dat curaj să încerc să fac combinații vestimentare îndrăznețe.

Sunt încrezătoare că pot face lucruri foarte bune aici, la «Bravo, ai stil! Celebrities»”, declara Cristina Șișcanu atunci când intrase în competiția de la Kanal D…

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies