Home Stiri Mondene Cu ce probleme de sănătate se confruntă Laura Cosoi! „Am fost la medic și…”

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Laura Cosoi! „Am fost la medic și…”

autor Negriu Elena
2,K views

Laura Cosoi, în vârstă de 37 de ani, se confruntă cu probleme de sănătate despre care nu a mai vorbit până în prezent.

Vedeta nu se simte bine de la un timp, acuzând dureri de spate și de cap. Stările sale de rău o fac să nu se poată concentra la activitățile pe care le desfășoară.

De asemenea, încă nu a depistat un remediu care să îi elimine complet durerile de spate și de cap, deși are un stil de viață sănătos și ține cont să respecte regulile unei alimentații corecte.

„V-am povestit despre multe de-a lungul timpului, dar nu și despre durerile de spate (zona cervicală) care îmi dau dureri de cap destul de puternice.

Uneori nu mă pot concentra și stau încruntată minute în șir fără să îmi dau seama. Nu am depistat remediul perfect încă.

Beau multă apă, fac mișcări specifice afecțiunii, dar parcă tot masajul terapeutic mă ajută cel mai mult…

P.s: Am fost la medic și sunt bine. Poziția este greșită când stau la laptop”, a scris Laura Cosoi pe contul său de Instagram.

Pe lângă faptul că are dureri de cap și de spate, frumoasa blondină s-a luptat și cu depresia.

Aceasta a povestit acum ceva timp pe blogul ei ce a simțit în urmă cu mai mulți ani, când suferea de depresie și făcuse atac de panică. La acea vreme forma un cuplu cu Matei Stratan.

„Nu am dormit o noapte și o zi și când am ajuns după-amiază în București, l-am rugat pe Matei să-mi ia bagajul, să mă ajute.

Și nu m-a auzit sau a plecat pur și simplu fără să-mi ia bagajul și am intrat într-un atac de panică de nedescris.

Mi s-a făcut atât de rău, încât simțeam pur și simplu că, în momentul ăla, mor. Și că nu poți face nimic să nu se întâmple asta.

Am ajuns în casă, am făcut un duş, dar cred că dacă nu erau sora mea, prietena mea cea mai bună și Matei, eu mă aruncăm pe geam.

De frică”, a scris atunci Laura Cosoi…

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed