HomeStiri Cu ce se confruntă Diana Dumitrescu, aflată în luna a șaptea de sarcină

Cu ce se confruntă Diana Dumitrescu, aflată în luna a șaptea de sarcină

autor Negriu Elena
695 views 2 minute timp de citit

Diana Dumitrescu mai are aproximativ două luni până va deveni mamă pentru prima dată și face toate pregătirile pentru venirea pe lume a copilului.

Aceasta este cum nu se poate mai fericită și nerăbdătoare să își țină în brațe copilul, dar, ca oricare femeie aflată în perioada sarcinii, se confruntă cu numărul mai mare al kilogramelor acumulate. Frumoasa blondină a recunoscut că a luat mai mult în greutate decât și-ar fi dorit, mai exact, 12 kilograme, dar nu și-a impus diete sau reguli stricte, ci mănâncă sănătos.

Actrița respectă cele trei mese pe zi și mănâncă de toate, deoarece vrea să se bucure la maximum de perioada specială prin care trece. Viitoarea mămică își dorește totuși să nu depășească 15 kilograme în plus.

„Nu m-am abținut de la mâncare. Am avut trei mese pe zi. Așa a fost să fie la mine. Acum urmează cele două luni, care din câte am înțeles de la toate mămicile care îmi sunt prietene, au spus că stai să vezi cum în două luni începi să te umfli.

Probabil până voi naște voi fi și eu mult mai mare decât sunt acum. Îmi doresc să nu iau mai mult de 15 kilograme. Până acum am luat 12 kilograme. Nu o să fiu drastică, chiar nu vreau să fiu drastică. Sper să am lapte ca să-mi pot alăpta copilul. Voi mânca sănătos și nu voi ține diete atât timp cât va fi nevoie pentru el și pentru sănătatea lui, apoi mă voi gândi la el.

O să mă gândesc la mine atunci când cred eu că este cazul. Emoțiile le-am avut de la începutul sarcinii și încă n-au trecut. Mai am de făcut cumpărături pentru bebeluș, încă mă pregătesc. Nu cred în superstiții. Astea erau într-o altă epocă, altă eră când se întâmpla lucruri rele, să le zic așa, în care nu știai la ce să te aștepți…

Trăim într-o lume foarte modernă și extrem de avansată medical. Ești monitorizată tot timpul și știi exact în ce etape este copilul”, a spus Diana Dumitrescu pentru Viva!.

Sursa: ciao.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..