HomeStiri Mondene Oana Lis, anunț șocant despre soțul său, Viorel Lis

Oana Lis, anunț șocant despre soțul său, Viorel Lis

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Oana Lis, anunt socant despre sotul sau, Viorel Lis in Stiri Mondene

Oana Lis, în vârstă de 40 de ani, oferă deseori picanterii din viața sa amoroasă cu soțul său, Viorel Lis, ce are 75 de ani. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2011, dar formează un cuplu încă de pe vremea când ea avea 18 ani.

Oana Lis, anunt socant despre sotul sau, Viorel Lis in Stiri Mondene

Oana Lis a făcut un anunț șocant în legătură cu Viorel Lis. Aceasta a dezvăluit de curând pe contul său de Facebook ce făcea soțul său pe vremea când ocupa funcția de primar al Bucureștiului.

„Îmi aduc aminte când era Viorel primar, de multe ori, la prânz, decât să ia lunch-uri cu lumea, prefera să vină acasă să facem amor… Căci asta îi dădea putere şi vitalitate să facă faţă presiunii funcției”, a scris Oana Lis pe pagina sa de Facebook.

Aceasta a oferit și un sfat femeilor care îi urmăresc activitatea din social media, astfel încât să aibă o căsnicie de succes precum are ea, iar în același timp le-a cerut și părerea în legătură cu ceea ce a împărtășit.

„Fiți feminine… dacă vreţi să aveți bărbați adevărați lângă voi, altfel caută în parte, la alta sau mai rău, vă pricopsiți cu unul care va mănâncă de bani şi vă mai face şi socoteală pe banii voștri… Ce părere aveți!?”, a mai scris vedeta.

Oana Lis a susținut examenul de licență anul acesta, pe data de 4 iulie. Aceasta a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Hyperion din București și a împărtășit fanilor ce note a obținut, dar și ce făcea soțul său în timp ce ea susținea examenele.

„Am luat 8,80 la scris și 10 la oral! Sunt super fericită și mândra de mine. În sfârșit, sunt și eu cineva! Doamna psiholog Oana Lis! Încântată de cunoștință! Gata, puteți să mă felicitați. În timp ce eu dădeam licența, Viorel băga la păcănele”, a scris Oana Lis pe Facebook…

Sursa: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed