Home Stiri Cum a fost cerută în căsătorie Laura Giurcanu! A fost atipic

Cum a fost cerută în căsătorie Laura Giurcanu! A fost atipic

autor Negriu Elena
1013 vizualizari

Laura Giurcanu, în vârstă de 22 de ani, a devenit cunoscută pe când avea 14 ani și câștigase a doua ediție a emisiunii Next Top Model by Cătălin Botezatu.

În prezent este se bucură de notorietate și este extrem de apreciată în mediul online, ca vlogger și influencer, fiind urmărită de aproape un milion de fani pe Instagram.

Spre deosebire de alte influencere, Laura Giurcanu nu dorește să aibă o nuntă opulentă, cu sute de invitați și lux, ci plănuiește o ceremonie modestă, cu prietenii și familia.

Aceasta își va uni destinul alături de alesul inimii sale, iar de curând a povestit cum a decurs cererea în căsătorie, care a avut loc pe 31 mai 2019 și care a fost atipică pentru o vedetă.

În timp ce majoritatea persoanelor publice sunt cerute la un eveniment cu fast sau printr-o punere în scenă la care asistă o mulțime de oameni, momentul a fost unul ferit de ochii tuturor.

„Sunt foarte pregătită și încântată să mă așez la casa mea. În schimb, de nuntă, nu! Nu sunt nici pregătită și nici încântată, dar mie îmi place să stau acasă, să gătesc, să fac curat. Mi se pare foarte relaxant.

Nu mă așteptam să mă ceară în căsătorie. Eu veneam după un zbor lung, am ajuns acasă și s-a întâmplat. A fost la noi acasă, pe canapea, exact cum îmi doream.

Nu am visat niciodată să fie într-un loc cu mulți oameni, să se uite la noi foarte multă lume… Nu-mi place să atragem noi atenția, contrar meseriei mele.

Am plâns o oră, două, am sunat pe toată lumea… Cum se face! Relația noastră este cel mai liniștitor lucru care mi se putea întâmpla, e o avalanșă de sentimente pozitive!

El mi-a scris poezii, e foarte romantic. M-a cucerit cu gesturi micuțe, mi-a adus de fiecare dată flori în ghiveci.

Eu, în schimb, am fost mai teroristă puțin, dar acum sunt cea mai iubitoare!”, a spus Laura Giurcanu la Antena Stars.

Aceasta se mai gândește dacă va îmbrăca sau nu rochia de mireasă, nefiind atrasă de acest lucru.

„Nu mă încântă ideea de «hai să facem nişte acte, să fim legați forever» și nici de o nuntă cu 300 de invitaţi. Va fi ceva mic, restrâns, cu familia și prietenii.

Nu mă încântă ideea unei nunți mari, n-am nici timpul și nici răbdarea necesare să organizez așa ceva. Asta îi spuneam şi mamei.

Nu m-am văzut niciodată în rochie de mireasă. (…) Există certuri. Sunt chestii atât de banale. Dacă suntem puţini irascibili într-o zi putem să ne certăm…”, a completat Laura Giurcanu….

Sursa: viva.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies