HomeStiri Mondene Cum a luat naștere povestea de dragoste dintre Andi Moisescu și Olivia Steer?

Cum a luat naștere povestea de dragoste dintre Andi Moisescu și Olivia Steer?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/04/Cum-a-luat-naștere-povestea-de-dragoste-dintre-Andi-Moisescu-și-Olivia-Steer.jpg

Toți cunoaștem celebrul cuplu Andi Moisescu – Olivia Steer, dar puțini știu cum a luat naștere această frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt împreună de 13 ani și au doi copii.

Cum a luat naștere povestea de dragoste dintre Andi Moisescu și Olivia Steer

Andi și Olivia sunt extrem de discreți atunci când vine vorba despre viața lor intimă și din acest motiv nu mulți le cunosc povestea de dragoste.

Cei doi lucrau împreună în televiziune și s-au cunoscut în anul 2002, atunci când au fost solicitați să participe la o filmare cu ocazia aniversării de șapte ani a postului de televiziune ProTV. Aceștia s-au reîntâlnit după câteva zile la o petrecere organizată de un prieten comun, astfel reușind să se cunoască mai bine.

„M-am întâlnit cu Andi în 2002, în Ajunul Crăciunului, o întâlnire pusă la cale de el împreuna cu un amic comun, fără să am habar. Ne-am petrecut seara cu amicii noștri, fără să intuiesc vreo idilă. Am plecat apoi la Târgu Mureș, la sora mea, iar el – în Spania. A revenit cu telefoane și mesaje de ziua mea, de Anul Nou, iar după vacanța ne-am revăzut. Am trăit tot timpul acesta cu impresia că el e prins într-o relație serioasă, cu perspective, așa că – după cum spuneam – nu întrevedeam altceva decât o amiciție plăcută. La următoarea întâlnire, mi-a povestit de el, de fosta relație, de familia lui, de obiceiuri și hobby-uri, practic s-a asigurat că aflu tot ce trebuie să știi despre un om care vrea  să-ti devină apropiat. Am descoperit atunci că avem multe în comun, că suntem singuri amândoi și că ne plăceam foarte tare. Tatonările s-au întins pe câteva luni, până să abdicăm în fața evidenței: ne plăceam prea mult. Eram atât de precauți amândoi să nu ne pripim, astfel că ne-am descoperit dragostea cu răbdare și atenție, n-am sărit cu capul înainte într-o relație, n-am ars etape. Când m-a cerut de soție, eram amândoi – după îndelungi perioade de introspecție – edificați: știam ce vrem, știam ce facem”, a povestit Olivia Steer…

Cei doi s-au căsătorit în anul 2004 și au avut parte de o nuntă ca în povești.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed