HomeStiri Mondene Cum a reușit Andreea Mantea să ajungă la 53 de kilograme

Cum a reușit Andreea Mantea să ajungă la 53 de kilograme

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/05/Cum-a-reușit-Andreea-Mantea-să-ajungă-la-53-de-kilograme.jpg

Andreea Mantea are 31 de ani și a devenit mămică în urmă cu doi ani. Bruneta arată mai bine ca niciodată, iar acest lucru se datorează sportului, dar și alimentației sănătoase. Aceasta a hotărât să facă o schimbare în momentul în care a observat că pielea ei nu mai era deloc fermă…

Cum a reușit Andreea Mantea să ajungă la 53 de kilograme

„Pot să zic că rup sala, sau sala mă rupe mine, cum se zice. Am o antrenoare minunată care m-a ajutat foarte mult. Știți că sunt foarte mulți instructori care te stresează, păi nu aș putea, aș pleca imediat. Dar antrenoarea mea îmi explic foarte bine. Eu mi-am făcut abonament în decembrie anul trecut și m-am dus abia în ianuarie. Dar uite că totuși merg de patru ori pe săptămână și stau cam o oră, o oră și jumătate. Dar mai trișez cu mâncarea, ieri, de exemplu, am mâncat niște amandine. Dar sincer nu mă așteptam să mi se schimbe atât de bine corpul. Am început să mă tonifiez, să mi se ridice pielea aia lăsată… pentru că, na, după o anumită vârstă și după o sarcină, trebuie să ambiționezi cumva; eu am fost cu o prietenă. Atunci când au fost zăpezile alea mari, eu, moartă, coaptă, mă duceam la sală. Nu vreau să mă las. Simt nevoia să merg la sală. Încerc să țin dietă, dar am momente în care scap în mâncarea asta nesănătoasă, pentru că ori sunt prea obosită, ori simt nevoia de ceva dulce. Toți avem perioade de genul asta.

Acum am 53 de kilograme și 250 de grame, în ultimul timp mă cântăresc foarte des. Am încercat cu apă cu lămâie cu ghimbir, dar cred că mi s-a obișnuit organismul și nu mai am niciun rezultat. Așa că am căutat pe internet tot felul de rețete din astea naturiste, din toate câte am găsit, de genul oțet din cidru de mere, apă cu lămâie, am ales zerul, zerul din lapte de capră. Este minunat. Un pahar de zer dimineața pe stomacul gol este perfect. Am ajuns să slăbesc așa, văzând cu ochii”, a povestit Andreea Mantea.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed