HomeStiri Mondene Cum să ai dinți mai albi

Cum să ai dinți mai albi

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 778 views
Cum-să-ai-dinți-mai-albi in Stiri Mondene

Ceai, cafea, vin roşu, plus numeroase alimente pe care le consumi zilnic îţi pot cauza probleme dentare precum îngălbenirea smalţului. Dacă ești reticent la tratamentele clasice, ai la dispoziţie numeroase remedii naturale prin care le poţi reda dinţilor albul strălucitor!

Cum să ai dinți mai albi

Suc de lămâie

Față de multele beneficii pentru sănătate, lămâia este şi un aliat de nădejde atunci când vine vorba de dinţi. Acidul citric din compoziţie luptă împotriva tartrului sau, mai bine spus, a îngroșării plăcii dentare, parțial responsabilă de îngălbenirea dinţilor. În plus, tartrul este şi cauza majorităţii cariilor dentare, a bolilor gingivale (precum gingivita), precum şi a respiraţiei urât mirositoare (halena).

Cum îl utilizezi? Periază uşor dinţii cu un pic de suc de lămâie proaspăt stors și apoi clăteşte bine. Atenție! Nu repeta această procedură decât o dată pe săptămână, cel mult, deoarece aciditatea citrică ce ajută la eliminarea tartrului poate deteriora, de asemenea, smalţul dinţilor.

Bicarbonat de sodiu

Este un ingredient adesea recomandat pentru albirea naturală a dinţilor. Acesta îndepărtează depunerile de tartru, datorită proprietăților sale abrazive uşoare şi albesc dinţii.

Cum îl utilizezi? Aplică o dată pe săptămână un praf de bicarbonat pe periuța ta de dinți în loc de pastă. Nu îl utiliza prea frecvent, deoarece îţi poate slăbi smalţul dinţilor. O dată pe săptămână este suficient.

Citește continuarea articolului pe CLICK SANATATE!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed