HomeStiri Mondene Cum să cureți părul murdar fără șampon

Cum să cureți părul murdar fără șampon

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 747 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/11/Cum-să-cureți-părul-murdar-fără-șampon.jpg

Poluarea și anumite produse de îngrijire a podoabei capilare ne forțează să ne spălăm părul mai des, întrucât acesta se murdărește cu atât mai repede. Însă, șamponarea excesivă a părului nu face decât să-l degradeze și să deterioreze stratul protector natural al scalpului.

De asemenea, majoritatea șampoanelor convenționale conțin compuși chimici precum parabeni sau sulfat de sodiu lauret care, în timp, deteriorează scapul și firul de păr făcându-le mai sensibile.

În acest articol îți vom explica cum să-ți cureți părul folosind ingrediente naturale precum oțetul de mere, argila sau bicarbonatul de sodiu. Iată, așadar, câteva soluții complet naturale dar și rapide pentru curățarea părului!

Argila Rhassoul

Acest tip de argilă este des folosit în țările arabe pentru frumusețea pielii și a părului. Marele avantaj al argilei Rhassoul este că absoarbe impuritățile și elimină excesul de sebum, fără să provoace iritații.

În plus, acest ingredient este recomandat pentru toate tipurile de păr: curăță în profunzime, hidratează părul fără să-l îngrașe, iar în timp părul va arăta din ce în ce mai bine.

Cum se face? Ei, bine, se amestecă 2-3 linguri de pudră de argilă cu apă călduță cât să se formeze o pastă omogenă. Aplică compoziția obținută pe părul umed, masează și lasă să acționeze 2-3 minute înainte să clătești părul.

Citește continuarea articolului pe CLICK SANATATE

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed