HomeStiri Mondene Cum să îţi pui gene false ca un specialist

Cum să îţi pui gene false ca un specialist

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 750 views
Cum-să-îţi-pui-gene-false-ca-un-specialist in Stiri Mondene

Genele false sunt alegerea ideală atunci când vorbim despre definitivarea machiajului de seară – Iată tot ce trebuie să ştii pentru a le aplica în mod corect!

Cum să îţi pui gene false ca un specialist

Alege o pereche de gene false în funcţie de nevoile tale

Extensiile „buchet” sunt cele care vin în smocuri de câte 3 fire. Acestea îţi oferă gene mai lungi şi mai dese, cu aspect natural. Pentru a le aplica ai nevoie de ceva răbdare şi, nu în ultimul rând, de îndemânare.

Genele tip bandă sunt perfecte pentru un machiaj intens, de seară. Acestea pot fi aplicate cu uşurinţă, dar şi rapid. Acest tip de gene sunt foarte dese şi îţi schimbă radical look-ul.

Genele jumătate de bandă (demi strip lashes) sunt mai mici decât genele false normale şi se aplică numai în colţul extern al ochiului. Astfel, genele tale îşi păstrează aspectul natural, dar nu au cum să treacă neobservate.

Machiază-te înainte de a le aplica

Nu ai voie să aplici genele false înainte de a termina machiajul ochilor întrucât acestea nu vor arăta deloc bine la finalul procesului.

Alege un lipici de calitate

În timp ce genele false pot fi unele ieftine, lipiciul trebuie neapărat să fie unul de calitate superioară pentru a evita problemele. Alege un lipici alb, care devine transparent pe măsură ce se usucă, nu unul negru întrucât acesta îţi poate distruge machiajul.

Aplică-le de la interior către exterior

După ce ai pus lipici la baza genelor şi l-ai lăsat să se usuce preţ de câteva secunde, aplică genele lipindu-le mai întâi în colţul intern al ochiului, apoi în colţul extern al ochiului. Aranjează-le aşa cum trebuie şi apoi aşteaptă preţ de 2 minute pentru ca lipiciul să fixeze genele.

Citeşte mai mult pe feminis.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed